[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
不嬲有做開
有睇書同上網做好功課先去做,但效果唔明顯

而家想飲食方面入埋手
肉就想只係食魚同雞,但菜方面食d乜比較好?
始終都要補充每日各種需要

蔬菜就ok啦 多啲人食西蘭花 露筍
想問下咁多位師兄有無邊隻isolate介紹?
因為我對乳糖敏感 飲whey protein會肚痛
飲isolate係咪會好啲?
唔該曬大家
唔該曬大家

dymatize iso100. lactose free
各位巴絲救救我
小弟230鎊
明天開始做gym 跑步機
聽有d教練講 一開始
Q1 做左半個鍾gym先 再做跑步 定跑步先?
Q2 跑步機d人話一開始行斜路45分先
定還是一開始照跑45?
唔該哂巴絲
唔該曬大家

Vp2 果隻有無師兄用過?效果好嗎?
唔該曬大家

Vp2缺點除左貴就無其他

Vp2缺點除左貴就無其他

以前飲過,係幾好,但真係貴
各位巴絲救救我
小弟230鎊
聽有d教練講 一開始
定還是一開始照跑45?
唔該哂巴絲

有冇人知
各位巴絲救救我
小弟230鎊
聽有d教練講 一開始
定還是一開始照跑45?
唔該哂巴絲

有冇人知

鐵先 行下太空機啦 你咁重小心膝頭
各位巴絲救救我
小弟230鎊
聽有d教練講 一開始
定還是一開始照跑45?
唔該哂巴絲

有冇人知

鐵先 行下太空機啦 你咁重小心膝頭

個速度應該要點
其實用steriods對身體影響真係好大?

借返來既肉,遲早要還

落野既人既操練比平常人甘好撚多,唔係落左就會大到成座山咁。
我眼見有d柒頭周圍教人落野,但對落野既知識一榻糊塗,自己聲稱落左六七年野,仲要撞幾款超勁compound,出賽都唔會咁落,但個身型仲屎撚過人地堅砌一年既叻嘈,不撚知所謂

借返來既肉,遲早要還

我眼見有d柒頭周圍教人落野,但對落野既知識一榻糊塗,自己聲稱落左六七年野,仲要撞幾款超勁compound,出賽都唔會咁落,但個身型仲屎撚過人地堅砌一年既叻嘈,不撚知所謂

大把人行左睇唔出

借返來既肉,遲早要還

大把人行左睇唔出

搞死自己唔緊要,唔就真係唔好亂教人害尻人,真係好撚痴線

借返來既肉,遲早要還

甘唔甘隨你喜歡
反正有research做過話 落野既人唔操野都大隻得快過唔落野操到行既人

借返來既肉,遲早要還

甘唔甘隨你喜歡
反正有research做過話 落野既人唔操野都大隻得快過唔落野操到行既人

你意思係唔操野d肉都會大?邊隻咁勁,研究下,我其實都唔係好識,有無你講既research睇下?

甘唔甘隨你喜歡

你意思係唔操野d肉都會大?邊隻咁勁,研究下,我其實都唔係好識,有無你講既research睇下?

The Effects of Supraphysiologic Doses of Testosterone on Muscle Size and Strength in Normal Men
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101
得明睇下 要訓覺了

甘唔甘隨你喜歡

The Effects of Supraphysiologic Doses of Testosterone on Muscle Size and Strength in Normal Men
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101
睇下 要訓覺了

睇下 要訓覺了

我又學到野喇,多謝巴打
大家一日食幾多隻蛋
我想增肌減脂
今朝起身瘦左兩磅 係好定唔好
新手一問
做完手肌肉酸痛
唔知係咪因為有段時間伸直右手拉重野
依家右手 一伸直就痛
咁既情況係咪拉傷左肌肉
新手一問
做完手肌肉酸痛
依家右手 一伸直就痛
咁既情況係咪拉傷左肌肉

正常的 btw做gym唔應該伸直哂對手 好容易傷關節
想問下如果關節比較差既話 其實做少啲啞鈴夾胸同barbell推胸會唔會好啲 因為鎖實個背都feel到膊頭攰攰地 有時直頭會痛

新手一問
做完手肌肉酸痛
依家右手 一伸直就痛
咁既情況係咪拉傷左肌肉

肌肉痠痛過幾日就無架啦,如果你痛左好耐咪睇醫生穩陣d囉
新手一問
做完手肌肉酸痛
依家右手 一伸直就痛
咁既情況係咪拉傷左肌肉

正常的 btw做gym唔應該伸直哂對手 好容易傷關節

做gym伸直唔好我知
我係之後個日拉行李再痛咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞