【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike

好似你一開波以為人地要bulk
佢都po左幾次芝士飯盒啦

我無以為佢 BLUK , 只係唔知佢肥撚到咁 ?

只係你一口否定左卡夫芝士唔應該食
唔好再討論芝士啦好麻
唔好意思 新手想練大隻d想考紀律部隊 唔係警察
應該由邊到入手好 引體上升一下都做唔到
175高63kg重
超瘦底 跑開長跑
從來冇講過自己係高手
萬年新米
食埋果兩包就轉其他
有冇巴打用APPLE WATCH?

收到一隻做聖誕禮物但發現好似無APP係TRACK 重量訓練.

求巴打推介
好快無癮咁食法,上面10mins準備,10mins食都夠方便㗎喇
就係好似咩都無所以先問下巴打
我見佢default 有單車機呀, 跑步呀, 樓梯呀. 仆佢個街就係無重量訓練所以想confirm 下.
多謝晒師兄
頭先睇完都唔係真係好針對性我想要既功能.
睇住so far 都唔係全面支援.
做多咗啦,上面你自己都講完個話題依家喺到磨爛
有冇巴打有玩開sumo deadlift
玩得重唔重好睇你比例係點 (torso同手腳比例),有人sumo 拉重d,有人conventional。
但sumo一定係難過conventional,技巧多好多
同埋Sumo會activate glute同ham多d, conventional 就activate lower back多d。
其實做過就知有唔同啦
盡情食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞