【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
左手臂臥推時牙得太高 ?

新手一路都係自己睇片操,但唔知點解操極左邊胸都冇咁食力 特别係左上胸直頭發唔到力咁,感覺啲力食左去膊頭後面,推完胸後膊會攰,但右邊胸又正常食到力,有冇人可以指點下我 左邊有小小圓肩關唔關事,但我二邊都已經鎖背沉肩挺胸做哂

你推胸會用到後膞?
我都想知點解會攰
有試過刻意放低啲,都係咁 會唔會係唔知咩位已經傷傷地
一係你推個角度有問題 , 留意番你推到最高時支杆係心口上面定係頸上面
玩benchpress 右手手肘痛 點搞好 應該話係手肘連住三頭個個位痛
肌肉定關節痛
benchpress三頭肌肌肉痛都正常
操完三頭肌痛嘅位係近手肘
有冇人次次做hip thruster
啲人都會望
女仔識做一定做嚟個動作
Testosterone supplement 有冇效
有冇人次次做hip thruster
啲人都會望
女仔識做一定做嚟個動作

我好鍾意練pat
Testosterone supplement 有冇效

食zinc啦
有冇巴手試過打完飛機去操
今日squat左兩下見頭暈
試過
想鬥撞要練個屎忽大脾
玩benchpress 右手手肘痛 點搞好[img]assets/faces/xm/cry.gif[/img] 應該話係手肘連住三頭個個位痛[img]assets/faces/xm/clown.png[/img]
肌肉定關節痛
benchpress三頭肌肌肉痛都正常
操完三頭肌痛嘅位係近手肘

如果有啪一聲但冇痛呢?
膊冇咩用?
膊冇咩用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞