【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
咁你都知邊間
諗住趁宜家重係少人,九龍灣店個景係正
絲打做乜多?
其實我想試boxing,多啲新鮮感
尋日去XXXX
第一次去commercial gym試場
想問吓26個月一次比7056得唔得?
淨gym&沖涼,冇毛巾冇班

個環境都OK 暫時都冇hard sell過 就算我係試玩未join都淨係試過一次教練問我洗唔洗上住2堂做啱個姿月先
咁你都知邊間
絲打做乜多?

紅巴嚟
我就係見依家人少少所以先想join 雖然冇P記咁就腳 但玩得幾舒服下
tg傾?
尋日去XXXX
第一次去commercial gym試場
想問吓26個月一次比7056得唔得?
淨gym&沖涼,冇毛巾冇班

個環境都OK 暫時都冇hard sell過 就算我係試玩未join都淨係試過一次教練問我洗唔洗上住2堂做啱個姿月先
咁你都知邊間
絲打做乜多?

紅巴嚟
我就係見依家人少少所以先想join 雖然冇P記咁就腳 但玩得幾舒服下
tg傾?

我都係做咗一個星期左右 不過我係旺角場
勁耐冇做運動尋日做完全身今日gg
希望聽日可以試到灣仔場
有無巴絲試過intermittent fasting?
效果點?
可唔可以詳細講下
過程幾耐?瘦左好多?
巴打分別係幾點食第一餐同第二餐?
果兩餐會限住自己食咩?
新手
1餅係咪通常都指緊大約20kg?
有無巴絲試過intermittent fasting?
效果點?
可唔可以詳細講下
過程幾耐?瘦左好多?
巴打分別係幾點食第一餐同第二餐?
果兩餐會限住自己食咩?

落到bf 15% 就落得好慢,一日14-16個鐘唔食野
係,一餅20k,45磅
呢度多唔多巴絲玩xxxx?
中環收工時間好撚多人
rack成日俾人霸晒
想知tst cwb wc收工時間會唔會少人d
同埋間野應該劃一晒d pt教法
以前有個pt教我facepull隻手要好似upright row咁做
咁我無跟佢 做番正常果隻做法(手高過肘)
點知前幾日有另一個pt sell我 叫我upright row手做
btw第一次向xxxx俾人sell
唔係hard sell, 但都feel到p記巴絲感受
重點我一開果時john
一個月俾8 舊水 仲要俾人sell
收工時間重要近商廈都預咗啦
聽frd講wc唔算多不過最好你自己睇睇
你入咩plan咁貴
呢度多唔多巴絲玩xxxx?
中環收工時間好撚多人
rack成日俾人霸晒
想知tst cwb wc收工時間會唔會少人d
同埋間野應該劃一晒d pt教法
以前有個pt教我facepull隻手要好似upright row咁做
咁我無跟佢 做番正常果隻做法(手高過肘)
點知前幾日有另一個pt sell我 叫我upright row手做
btw第一次向xxxx俾人sell
唔係hard sell, 但都feel到p記巴絲感受
重點我一開果時john
一個月俾8 舊水 仲要俾人sell
收工時間重要近商廈都預咗啦
聽frd講wc唔算多不過最好你自己睇睇
你入咩plan咁貴
點解你覺得一個月比到成千銀做gym就唔會比人sell
人地眼中你先係target

咁你捉實呢個target未
新手一問
我一星期4-5日 無氧
1-2日帶氧 (多數插係無氧前後日子)
請問做帶氧運動果日係食一樣份量既蛋白質定少d
蛋白質咩日子都食多
咁飲奶係咪日日都飲好 唔做果日飲唔飲
咩奶先 ? 無 workout 飲乳清咪又係浪費
不過如果有人話佢推一餅 , 即係推緊 60kg , 兩餅就 100kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞