【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
你又慘啲

有冇師兄知做pt有咩門檻之類嘅野
點考牌 Google講到1999
聽講唔考都可以做pt係唔係真事?
如果做可以邊度搵客/Train人
sorry if 1999

唔考咪喺連登留Tg
有料洗乜靠牌嚟證明
咁你仲出去誤人子弟
做咩呢
如果想做腹有咩動作介紹
本身瘦底,其他位都有操開,但做腹就提唔起勁
驚你做到打個乞痴都抽筋
你大概邊度train人 例如私人gym租場?康文?定會所?
第一個客邊度搵
大場細studio 球場公園壁球室活動室會議室,都做過training
朋友介紹
你地deadlift
扯起完 我唔會慢慢放低
會一野就放 做第二下
你地會點
偏方

唔係偏 好多人都會
控制blood flow
正係認同運動量多係要多返蛋白質吸收。
係ACEAct入面gym係6met
當你body weight x met x time
個時間係x1 定 x2 已經差好遠
當你x2即係個每日需要嘅能量大左
自然 你要吸收嘅蛋白質都會高左,
因為平常人係每日要嘅能量入面有10%至15%係黎自蛋白質.
而增肌嘅時候可以提升到20%左右。
咁你計返條數個時,最後一定係做兩個鐘 要吸多啲
睇下邊個場做,有啲場要好似圖書館咁靜就唔做
自問廢,冇力慢慢放4餅
偏方

唔係偏 好多人都會
控制blood flow
我見識少 香港見得一個咁大把

少人做唔代表你見識少既
新手一路都係自己睇片操,但唔知點解操極左邊胸都冇咁食力 特别係左上胸直頭發唔到力咁,感覺啲力食左去膊頭後面,推完胸後膊會攰,但右邊胸又正常食到力,有冇人可以指點下我 左邊有小小圓肩關唔關事,但我二邊都已經鎖背沉肩挺胸做哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞