【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
唔好再貼自己tg出嚟,搵食我明,但係依個帖旨咗大家交流意見,有心幫人嘅係到講
操少三四日驚條撚咩
我每次連休幾日
之後成個人好似差爆電果種感覺
再操返不知幾爽
跌磅唔等於跌muscle mass
可能啲肌肉
冇事冇事
去bc shop買左2桶all max
除返開$6.6 1serving 30g protein
抵屌
唔知橙味有冇伏
去bc shop買左2桶all max
除返開$6.6 1serving 30g protein
抵屌

窮撚等MP 鬼叫自己平時食得唔夠
1 ser 有 30g protein 應該係 gainer 黎
前排忙 差唔多2個月冇做 尼排放假 想操返 有冇program for pick up 返
想買cookies and cream味
有無巴打買過
尼你老母
今日見到仲有好用師兄喺gym room奮鬥 仲諗住會毒撚包場
今日見到仲有好師兄喺gym room奮鬥 仲諗住會毒撚包場
上個星期去左七日櫻花國,淨係跑左3日
今日返黎reboot ,相同重量嘅推胸只推到平時嘅一半
現充多朋友
尋日去XXXX
第一次去commercial gym試場
想問吓26個月一次比7056得唔得?
淨gym&沖涼,冇毛巾冇班
尋日去XXXX
第一次去commercial gym試場
想問吓26個月一次比7056得唔得?
淨gym&沖涼,冇毛巾冇班

個環境都OK 暫時都冇hard sell過 就算我係試玩未join都淨係試過一次教練問我洗唔洗上住2堂做啱個姿月先
Same
估唔到
Losing gain嘅感覺真係好恐怖
上個月食物中毒痾左四日 病到七彩
竟然只跌了2lbs
上個星期去左七日櫻花國,淨係跑左3日
今日返黎reboot ,相同重量嘅推胸只推到平時嘅一半

想問你地每日食幾多脂肪?
無操/操果日。

本人167,58kg倒,食緊67g脂肪
認真答你 58kg新手就無謂計Macro
盡食盡操就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞