【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問下買左筒好難飲既vanilla味iso whey zero可以點做令佢好飲啲?
同埋有咩protein真係好飲,咩味都ok 感激師兄
零乳糖就肯定唔多好飲啦 , 你當初買 ISO 係因為咩先 ?

如果唔知為乜就去買 ISO 飲 , 咁用全脂奶去沖會好飲番好多
唔該師兄 我試下先

而加squat餅半大約做到5下
目標兩餅
tst好多人的
all club全包
估唔撚到至後d價平咁多
食唔到多, 也吸收不多 你自己已經答左自己 想大就唔會搵藉口
同埋好明顯hea操腳 4日新手split建議你upper lower body咁操
你set 間休息得好長時間 ? 明知自己食唔夠仲做兩粒鐘 , 點會生到肉呀
又唔係趕住上台 , 新手可以 set/rep 數做少啲先 , 當你set間休息1-2 分鐘 , 一次做 30-40分鐘就夠 , 做做下消耗慣就會漸漸想食多啲野 , 其實在做足 set /rep 數下都好少一次過做多過 80 分鐘
搵d “caloric dense food”,即係高脂高糖食物(例如bacon,蛋糕等)。hard gainer唔可以食得清。iso可以變左1scoop gainer+1scoop iso,因為食太多gainer會suppress你既食慾
你做兩個鐘想增肌, 蛋白質就要食 120g , 複合碳水就要食 300g
my protein個boxing day discount抵屌?
有無人玩得耐左weight training 走返去做bodyweight 做做下唔想咁大舊想lean返啲好似calisthenics 個種好似好睇啲同健康啲
你谷多半碗已經可以變化好大
遲d重左再谷多半碗咁上 無人叫你一下食到反胃
有無人玩得耐左weight training 走返去做bodyweight[img]assets/faces/xm/smile.png[/img] 做做下唔想咁大舊想lean返啲好似calisthenics 個種好似好睇啲同健康啲[img]assets/faces/xm/sosad.gif[/img] [img]assets/faces/xm/sosad.gif[/img]

介唔介意自貼一下想睇下有幾大舊
my protein個boxing day discount抵屌?

2.5kg大約幾錢先抵買
腳黎講
我一星期搵一日正做深蹲12組夠唔夠
胃口可以養大,除左正餐,平日食多d健康零食,nuts、Greek yogurt、花生醬麥包、香蕉、dark chocolate。得閒就食、無野做又食、溫書上堂做緊野都可以食咁就好快上到磅⋯

2.5kg大約幾錢先抵買

一向抵嘅whey只有5kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞