【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
唔同喎 sumo 係比高既人做易啲
我179手長腳長 做sumo可以玩重啲又輕鬆啲
我做conventional 做重啲會lower back食左度力 會傷 重個陣會轉sumo
手腳唔長/矮啲(no offence)既conventional會易啲 反而sumo難

個人感覺 屌細力啲
一定要食完早餐後先可以做gym定可以早餐先做?
thx
一定要食完早餐後先可以做gym定可以早餐前先做?
乜你地唔食野真係有力架咩?
我自己唔食野行兩步都腳軟
瘦撚表示氣餒,生得矮又瘦,高165重56,明顯感覺到係人際關係上輸蝕。

近來好落力健身同增磅,增左7公斤,大力咗。推胸由50到69公斤,大腿機去到72公斤。但一入健康房,見到好多人唔練身型都好好,大隻過我既人推機重量輕我好多,但身型好過我好多。

樣子都算,身型都輸
練力量同練身型唔同練法喎 , 165 有56 唔可以叫瘦囉
你咁既諗法點得架師兄
你眼見既大隻佬比佢地大隻都有啦
你一開始做gym既原意係乜?你既然可以講到自己既進步 點解唔說法埋自己去超越你見眼既大隻佬?
共勉之啦
我屋企練腳 的一對啞鈴
咁我應該分開幾日做深蹲?
等個背傷就閪啦乜7都唔玩得啦
我兩餅仲用con會自動拱腰 會傷到仆街
轉返sumo 冇事
想問下有咩好嘅video 教人係屋企徒手練胸?
我係新手 姿勢要岩 可以嘅話動作唔好太難 唔該你地!
Yes 真係要小心
過來人 我一年前都一下唔得 之前不停操引體輔助機 lat pull down dumbbell row 操操下就練厚到個背夠力上
利申 u grad都會考
https://www.precor.com/en-us/commercial/strength/selectorized/c026es-pulldown-seated-row

係呢部野到做完 lat pulldown 同 reverse grip pull down
之後諗住做seated row
頂我一拉seated row舊野
上面個lat bar就卡住 拉唔到seated row

搞左5分鐘都唔明點整
有無巴打教下
你係咪set重得濟拉唔郁咋
練完腿已經有啲想作嘔 屌你老母81個巴士佬頭先差啲飛站 手車又廢到死成程fing撚到仆街 我驚未翻到去就嘔到仆街
原來有個閂校用 lat or row

https://www.youtube.com/watch?v=fq0tp8bgxDM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞