【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區8

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
唔怕滯就得 ,

我平時都會 80g 麥片 + 500ml 全奶 + 1serving whey
Yes冇bulk過
請問巴打點食?
滾水沖就食得? 定要煲滾?
直接落凍水/鮮奶chok 勻佢就得 , 浸10 分鐘會好飲啲
溝gainer會唔會好怪雞?
唔怕滯就得 ,

我平時都會 80g 麥片 + 500ml 全奶 + 1serving whey

食都食窮
80g 麥片平均 $1
paul milk 500ml 全奶 $5.5
1serving ON whey $6

$12.5
一啲都唔貴
咁深蹲呢?
我以為咩動作都係12下
有冇巴打係紅磡做開gym
紅磡殯儀館

wtf
破地獄當gym
請問巴打點食?
直接落凍水/鮮奶chok 勻佢就得 , 浸10 分鐘會好飲啲
唔怕滯就得 ,

食都食窮
80g 麥片平均 $1

$12.5
一啲都唔貴

之前都係買鮮奶 如果5.5又唔算貴喎
goji
請問巴打點食?
唔怕滯就得 ,

食都食窮
80g 麥片平均 $1

$12.5
一啲都唔貴

之前都係買鮮奶 如果5.5又唔算貴喎

呢度有幾多碳水同蛋白質
50g protein , 84g carbs

家興超市 全脂奶 $11 / 1L
請問各位巴打點買gymshark 除咗上網有冇其他方法 我見上網搞好似好複雜
番工前做個gym個人特別精神
舒服過放工做
返工前做好攰
返工前操反而精神啲
而且一早操完放工仲多啲時間hea下玩下
朝早操完返工好攰
所以決定唔返工
岩岩開始操
成身散哂 手膊都好酸痛
應該等到完全唔酸 定等48小時後可以再操?

另外,大家夜晚通常食幾多?
減緊磅,如果淨食個包,係咪太少?
岩岩開始操
成身散哂 手膊都好酸痛
應該等到完全唔酸 定等48小時後可以再操?

另外,大家夜晚通常食幾多?
減緊磅,如果淨食個包,係咪太少?

直到發力都唔疫先做,食咩包?食白麵包會好快又餓
大家有無配合唔同diet既方法做gym?
小弟年尾就大日子,目標係收身(重點肚腩), 再多d線條
宜家開始試16:8 diet(又名8小時減肥法) , 正常食量但12pm-8pm內食哂咁多餐, 一星期搵兩三晚做gym(盡量一星期操哂全身), 一日打泰拳。
希望半年會收到個肚腩
利申 170cm 150磅中央肥胖office boy
有無24小時減肥法
宜家開始試16:8 diet(又名8小時減肥法) , 正常食量但12pm-8pm內食哂咁多餐, 一星期搵兩三晚做gym(盡量一星期操哂全身), 一日打泰拳。
希望半年會收到個肚腩

間竭斷食法唔係人人得,初頭朝早果隻肚餓係超難頂
利申已間竭斷食左兩個月,不過係14:10
食禁多食完會唔會即刻急屎
希望半年會收到個肚腩

間竭斷食法唔係人人得,初頭朝早果隻肚餓係超難頂
利申已間竭斷食左兩個月,不過係14:10

有無成果?
朝早係最難頂 瘋狂飲水專心做野先頂到
8點後就專心打機 睇劇都唔開零食啤氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞