An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
首先我承認我應該唔係佢既target customer,因為我用macbook / iphone 既用途都只係好基本文書上網睇片果d
所以變相對我黎講,佢係咪真係可以比macbook / iphone 更加大改善到我既生活我係有保留既
惟一諗到既就係佢個"mon" 用黎睇片應該好正,但呢個價錢夠買一部好靚既電視一家人一齊睇
除左價錢,有咩好?
你意思SE4 呀嘛
無限制
頭批出貨量都唔會夠俾消費者市場,Target Audience好明顯,所以唔買好合理
我建議Ifag電腦都轉埋mac機,唔好用windows
比較難 因為香港人多數住公屋
無限制,咁你想用佢做乜

刷Rom? 裝Window 打PC game?
定裝個Linux 開Libreoffice 返工?
除左公司機之外,已經轉左
mac 機真係少d 奇怪既glitch,而且唔會三日唔埋兩日就要你reboot 黎做windows update
有限制VS無限制
想比較啲咩?
真係要睇佢既下一代先知佢條roadmap
生態配套
而且OS 要盡量簡化user friendly
你依啲正宗井底自我中心既低能
大廠商已經排撚哂隊寫緊專用apps support Vision Pro
咪問緊「無限制」,代表緊啲咩

有限制又限制左啲咩

機緣巧合之下有用過做meta產品做development
好撚多限制

淨係講個horizon world 都限制多多啦

硬件唔夠勁係咪限制?真實影像唔清楚?有distortion 係咪限制?要controller 係咪限制?

再問多次,你想要咩既「無限制」?
仲要用專用app已經夠垃圾
買晒兩部咪得囉,成班死窮撚

iphone嘅安全An機做唔到

An機嘅方便iPhone做唔到
個人認為個電量起碼要double,價錢可以平d 就perfect
一班女用apple 影完相airdrop張圖都無損啦
要就你一個用an機再sd俾你咩

要保持唔會頭暈既情況下,降低對sensor需求

你思路真係好獨特
甘拜下風
咩概念黎
有knox la
呢d野本身佢地都想做,係驚自己做先流失客源。而家apple做先,跟住apple做既收益大過堅持唔改。唔係真係咁多人會因為Apple冇左呢d feature而轉會做an俠
我家姐用se2已經話lag,講緊係普通人玩tsumtsum ig fb呢d。仲未計佢成日唔夠電問我借尿袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞