An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
YouTube Netflix 都冇問題
你睇咩片
試下 firefox?
笑死,乜野論點黎

揀嚟揀去,咪係用一部電話

一時話120Hz ,一邊齊3.5換電,有啲話影月亮,有啲又話摺機,Nokia 出唔出到下一代都未知啦

用咁多部唔同嘅電話同一部iPhone比較
用開Google Pixel
試試試,做乜鳩

電話工具嚟嘅咋,唔係我個仔呀,唔好用可以換架,嘥咁多時間,係咪好得閒

所以咪咁唔受歡迎囉
正常人係咪要同啲女啪啪啪遊船河飲酒 我唔知
但我好肯定你隻idog一定冇份打咁大篇

盲dog自己去睇下Samsung旗艦賣幾錢
其他我都懶得駁
盛世係10-14年?
咁samsung 最大赢家
係都講快速共享啦
Samsung 旗艦幾錢又點

受唔受歡迎啊?賣咗幾多部呀?
有冇仔/女會話,想溝用Samsung 旗艦機既異性呀

講緊受歡迎,唔係講緊賣幾錢呀
又係你自己講
「係Apple定價唔想佢地用炸,如果嗰班低價An機用家有錢,仲唔即刻狗衝iPhone咩」
idog講完又spin

「有冇仔/女會話,想溝用Samsung 旗艦機既異性呀」
冇,不過同時都冇人會話淨溝用iphone嘅人囉

有嘅話 都係你同班同學 你都係中學畢業先叫啦
痴線,如果呢啲叫開放我寧願用返iphone
事實上而家我局住要用瀏覽器睇片,我都會拎返iphone 出黎

重申一次,而家sony 機做主機
唔好屈我唔試
用足全日嘅嘢都求求其其
你都係食嘢買嘢唔睇成份嗰啲人
商家最鍾意
坐得監耐
有得揀好辛苦你?
異性嚟講
溝到一個就唔使再溝
如果用 android 就冇女埋身
似乎問題唔喺部手機到
搭單想問個問題
唔係引戰,純粹想問下
我用嘅an 係sony
咁舊時iphone 可以㩒個top 飛返去頁面嘅最頂
想問下an 有無呢個function?
同埋safari 可以㩒實最右邊上下拉,係成個頁面到滑動
an 又有無?

重申唔係引戰,an 都有D 野係iphone 無
已經接受左兩者都唔係完美
喂咁大佬Samsung Sony 吊米都係competitor 啦依家android 聯盟咩又唔係有錢齊齊搵
我冇spin ,講嚟講去都係講緊受歡迎

咁同價位人群,有幾多個人用iPhone有幾多個人用Samsung旗艦機呀?

樓上已經見到有人話會偏向揀用iPhone既人
開放?
你換手機麻煩自己 關我咩事
咁你都講咗,就算只係計最有錢既香港,Apple都係得45%,咁另外嗰55%係咩黎?點講ios都唔係mass market,頂多叫做主流之一。

你後面想講,唔係淨係計出機,要計埋成個生態圈?OK,但如果Apple真係有mass market嘅影響力,就應該可以主導制定mobile行業規格。例如,點解Apple連自己個lightening port都守唔住,最終都要遷就用返USBC。又例如,點解mobile web browser大部分人用Google Chrome又唔係用Safari。基於結果,我就覺得奇怪。
佢就係用i但係無女嗰個問題人仕
叫人用Firefox先係求求其其喎

用iPhone 直頭係冇呢個煩惱

而家講緊受歡迎啊大佬
唔係講緊有咩成份有咩規格,勁唔勁啊

有人做好晒安全把關營養把關,點解仲要我去理
除咗係因為對方唔信得過之外
知唔知點解人要揀 因為冇一個完全符合佢心意

你明唔明受歡迎嘅本質係乜嘢?

人哋唔使揀都知呢個一定係最好
原生真係冇
想要可以裝 Firefox plugin
https://addons.mozilla.org/en-GB/android/addon/simple-gesture/

Chrome 應該都有
不過我 Firefox 打手
其實簡單的,可以假設只有ios同android,冇其他(鴻蒙可以不理)。某個國家,如果ios低於50%,餘下全部計An就得。咁計英國係ios多定an多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞