An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
咁實際上tasker有咩用, 睇完除左覺得唔add人就whatsapp 到人方便啲之後, 其他無咩用
計埋非洲印度中國啲窮撚緊係7成啦
印以用An機咪俾人定性咗做廢老窮撚專用囉
而且換機可以新機繼承返舊機所有野包括setting 已經太過方便

擇偶條件係手機牌子
又話部部一樣
double tap 就跳十秒啦
上下掃就光度同音量
仲放大
只能講對你黎講冇用 但對識用既人黎講 方便過你好多
喺轉app畫面可以直接highlight字嚟copy
例如ig唔比copy野/有人喺ig comment貼link都可以直接開 或者以圖搜圖
其實an都有左好多年。。。
講咩都假, 賣平過iPhone 一半, 即刻有市場, 你睇吓屌米幾多人用, 你賣摺機賣到成皮野一部android 冇人會想買, 等到下年又平勁多,iPhone 都唔會跌咁多仲有二手市場可以放到
用硬件打飛機唔知係邊個呢
an都有喇屌
有啲懷疑佢係咪apple駐連登宣導大使
不如你攞部an機試下先?
利申用緊三叔
成班傻閪見我屌8gen1跳撚晒掣
每代三叔出旗艦我都好撚想佢得
明明三叔po個個屌撚到888、8gen1仆街含淚買
比呢幾條友屈到無問題

今代8gen2反杯我係樂見其成
只係想睇多一兩年Qualcomm keep唔keep到
否則都係正如我所講 買安撞係要睇晒review粒soc伏唔伏先買得
(雖然如果keep到搵tsm做應該都唔會太差)
近日,Samsung 推出 Galaxy S22 系列新機,作為新的旗艦機,人們也會以 Geekbench 等跑分程式來得知新機的性能。不過,科技網站 Androidpolice 報導指 Galaxy S22 及早幾年的 Galaxy 系列旗艦機背後透過了一些軟件操控方式,調較運作效能。而 Geekbench 證實了有關的作弊手法,並決定將 Galaxy S22 及近 4 年的大多數 Samsung 旗艦機跑分取消!

點都跑唔贏samsung架喇
我用緊三叔
不如你話我知加咗喺邊?
電話拎黎用,佢跑分高但用得唔順手有鬼用咩
用an機
女仔: 唔交換喇 下次見啦
仲好
一眼就睇出人格
share wifi呢啲太少用
大家都用iphone既話, 已經可以一click share
QR code good to have但唔係必須,亦都好易gen出來

執相app ios上面大把,而且UX更好,ios album本身都好用過android既執相
轉app store region呢啲只有玩日本game毒L會做
有錢啲既毒L就兩部iPhone / iPhone+iPad

重點係最核心既基本功能,iOS始終就係做得好啲
(即係90%時間會用到既功能)
最簡單大部分app既UX係ios上就係好好多
睇片個player基本上係所有app既體驗都好統一,最平既機都從來唔會lag聲lag畫面
iCloud處理哂所有資料既backup,最平到最貴既機都係咁用
仲未計ecosystem, apple watch, airpods, mac, ipad...
三叔post屌888/8g1嘅程度勁過哂公海啲post
屌到成間公司會因為粒U而收檔
又不停叫啲想買嘅人唔好買咁

但我平時搭車都見唔少人用s21/22
究竟呢啲人算係唔睇spec/俾三叔marketing洗腦嘅科技白痴
定係好識貨用Android唔用IPhone嘅智者呢
臭閪 skip啦

你試下揸法拉利 手持s23u 啲女會唔會「唔交換啦下次見啦」?

想拒絕你 要是但諗個藉口咋
重點不在手機呀 明唔明
ecosystem 真係無得輸
handsoff / airdrop 文件呢d features 已經足夠令用家好難跳返出黎
作為一般用家會偏向鍾意用Apple

作為科技fans會想睇到android 出咩新cpu咩新機

冇衝突
答我邊個降頻未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞