An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
唔係
自己去 YouTube 睇
係架 唔通個個都會得撚閒有興趣去研究D spec D functions咩
例如日本唔用iphone就俾人當異類
日本調查:年青人太喜歡iPhone 覺得用Android很羞恥 更尋求Android變 iPhone方法
https://lih.kg/3022330
你而家明點解iphone講到咁垃圾仍然咁多人用啦
當你部電話同人際關係掛鈎左D乜柒functions spec都變到好小事
得同級比較先有意思
如果覺得電話唔值5000蚊
Iphone係唔會有吸引力
一定係啲第三世界落後地區
冇撚用

招乎完三叔跟住罪大an 機又爆屎蟲出黎又執手尾
保證可以5個Android系統版本

如果你主要用 TikTok 咁都冇咩好討論㗎啦
samsung真係an機入面算好用
其他就算啦
真係唔撚明 去到2023 仲要差幾個月就 2024年 部垃圾iphone 14仲係用緊低清60hz mon 一堆outdated spec 垃圾鏡頭 仲要夠膽賣6 7千蚊 比舊屎你食咁 都仲要咁多ifandog吹奏打飛機 真係諗唔明
珍 s23+同價
啲過渡動畫整好啲
Google play 安全把關好啲
少啲漏洞唔好下下比黑客挾持咗個手機系統
日本人集體失智🥺🥺🥺
我係男嘅都唔會揀用Android 嘅女做女朋友
感覺特別柒/腐女
攞部爛鳩電話講埋啲咩機能幾勁嚟打飛機就知你係毒撚一條部機硬件勁又點,用嚟launch 火箭升空?

根本部電話係乜撚嘢都唔重要,係apple 已經將iPhone 變成t shirt牛仔褲咁生活上不可或缺嘅嘢,一日有班android 毒撚攞啲硬件嚟打飛機一日都唔會取代到iPhone,就係比呢你班人搞臭android 個朵
搵mirror代言
其實好多ifan都有屌14/14+
14都賣得差過往年
冇得比 , 品牌問題 明星 富豪都用IPHONE
努力搵錢 買機
因為好多細節位係ios好過an好多
iPhone咪一樣俾你班標籤撚搞柒哂
samsung嘅話 唔洗s系啦 是但搵部a系都屌打 2 3千銀已經有120hz moon

啲弱智ifandog仲係到衝出嚟話120hz無用 食電 咁細個mon用唔著 bla bla bla 反人類反社會咁 但又解釋唔到點解iphone/ ipad pro版就有120hz+靚mon
a54用嚟打機都得
功能差an機9條街 細節有撚用
電話係要嚟用
唔係對住啲spec打飛機

例如睇片
iphone可以放大10秒10秒咁飛
an一定要拉最低嗰條極唔sensitive 嘅bar
去到咁上下仲會同音量撞位
睇片都睇得唔爽,點用呀

上網an機碌碌下會成日hi到啲圖就放大
iphone邊會
Who fucking cares啲機垃圾、年年一樣,so what,一樣大撚把人買,地球一樣係咁轉
你等樓主有機會開post調返轉問iPhone 要點做先可以好似android 咁受歡迎再笑柒我都唔遲
我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞