An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
July 2020 都outdated

https://hk.investing.com/news/stock-market-news/article-370472

iPhone喺印度都越嚟越好賣
呢幾年班果粉係咁話摺機冇用
希望APPLE出摺機果時佢地都仲可以咁講
咁你有冇見過安撞撚開post講A14性能、features高過iphone,有冇見過安撞撚開post講S23U市佔高過iphone
唔會啦
幾年前係咁屌an機120Hz mon冇用嘅idog依家都J緊120Hz
樓豬坐左起碼五年

都仲係低到俾人group入others
我就係iphone X壞咗,臨時買中咗8gen1
除咗部機熱啲完全無影響

不過iphone留比你啲無腦9up既idog用差唔多
你條柒頭連中國自煮研發嘅鴻蒙都計Android,咁你唔好計試睇下Android 市佔幾多
除非用ios d 蠢材死晒之外都無辦法,完
好多人唔知,諗起以前成班人reu係度逐個airdrop就煩
我啲舊同學都識直接icloud link / google photo link放上group自己揀相自己down
我啲舊同學都識直接icloud link / google photo link放上group,可以preview揀相down

諗起以前成班人reu係度逐個airdrop就煩自私影仲驚share錯俾人
用黎收廣告?
每次三叔首發都開價小米兩倍,然後D機3個月個價錢就腰斬,跌到小米個價
iCloud 係iOS 原生相簿內建嘅功能,點樣唔得閒upload?

放條iCloud link 上group俾人preview揀相下載快過你逐個airdrop啦

定係你又係慳小小錢,唔backup相,唔見又會喊苦喊忽嘅嗰啲柒頭?
其實你俾錢時,應該見到 Google Pay 嘅貼紙多過 Samsung Pay 嘛
8G1問題idog人講佢又講
我部S22+仲生勾勾開心使用
根本唔係大問題
好事嚟,可以順便 filter 走啲無腦男 / 女。
除非成個世界d人變晒it9啦
唔係邊有咁得閒set乜set物
又咁講
三叔圍爐post屌8g1屌得好勁
an 機新買用一兩後年無得upgrade os都已經半收皮
買個電話都吹到社交層面
唔撚買apple就唔買囉 我係鐘意用an機 唔比?

ps: 時代已進步 唔好講咩an會lag
上一部an機用咗三四年仲好順的
Flip fold 輸俾前年機
淨係嗰堆大陸機都已經埋晒位等開餐
但個個都唔成氣候,本身最有潛質嗰個華為依家撚都無得含
折機真係唔掂
應該係咁玩
兩隻都玩晒好快就知道自己要邊樣
一個正常成年人用兩部機好平常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞