An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
留名睇三叔屌米會抄
係美國開間新公司,10年唔賺錢淨係研發,出部領先iphone 10年嘅科技,qa試到0 bug,賣同iphone同價,應該有啲機會
我剩係知數據比你準確且客觀有本事你就搵實際使用既數據而唔係“睇一睇身邊“
油頭毒撚話fuck boy 好fuck係致命缺撼

另一邊又日日呻啲處都俾fuck boy屌哂

笑死
up乜春
apple食到高階機層面嘅85%利潤係因為佢食到高階機層面嘅75% Marketshare,

每賣出4部"高階機"就有一部係iPhone,
仲有所謂 "高階機"代表5000-6000以上 range

上到8000-9000以上Apple係講緊一間霸到近80%
apple食到高階機層面嘅85%利潤係因為佢食到高階機層面嘅75% Marketshare,

每賣出4部"高階機"就有3部係iPhone,
仲有所謂 "高階機"代表5000-6000以上 range

上到8000-9000以上Apple係講緊一間霸到近80%

打錯
An機好撚易壞
你將樣好既野話致命缺撼,咁咪永遠固步自封,坐井觀天囉

Disney 講明幫佢出專用apps
MS 講明幫佢出專用office
Adobe 講明幫佢出專用apps

An俠:Vision Pro 只run到iOS apps
調轉諗,android d 廠要夾硬調低個profit margin 先出到部個spec 可以同iphone on par / 更好既機都幾大鑊
你講到用apple就係fuck boy? 其他就係油頭毒撚?
想研究一下閣下大腦結構有冇問題
想介紹個精神科醫生俾你
屌,呢個真係好撚癲,仲有Unity 

佢出陣容根本係皇太子出世

Find the right person to do right things 既極致

CLS
三星已經係啦,開賣又減價又送一大堆野
美國個官方Trade In 價仲要高到幾跨張下
都係賣緊iPhone 銷量零頭
vision pro 睇完preview 真係有少少興趣
但真係太貴 (係我問題)
同埋唔係curator 好似無咩用
而且買完一部之後身邊既人無得一齊睇戲又好似唔太實用
暫時都係觀望下先
咁而家講受唔受歡迎,呢個比喻最易明姐
Marketing 完
都唔講係咪一開賣就減價,而係如果佢要追到apple 既profit margin,一係就cheap 機旗艦價,一係就旗艦機要再加價
另一邊廂,而家gay cook 真係睇住黎食,見個market share 跌先諗打減價戰都得

事但 google 都大把
呀媽係女人嘅嘢廢事搵
你鍾意覺得 an機多人用都無所謂
樓主直頭唔使開呢個 po
都仲未提連 Mac機用到果堆 Apps,

Standalone Day One 用到所有iPad Apps
其他VR MR AR 單獨運行果陣個Apps 數量完全俾Vision Pro屌打
你自己睇你po左d咩iphone/ios邊到係你口中既7成
其實佢個定位同iPhone 最初一樣,唔係為左娛樂,唔係為左social

只係:提升生活質素

你點生活,都可以用佢提升質素,包括工作,同家人處,自己獨自生活,

同其他同行最大分別,娛樂係佔好少既部份

當然,都要等佢實際出成點,搞到大家咁高期望,然後啲野柒就收皮
直接用Quest 3 仲好
你見佢SE 3 拖足成年都未出就知
所以iOS 致命缺撼到底係點得出黎,真係無從稽考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞