An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
真係
係街見到人用an機咪又係死狗咁唔出聲
死傻閪
我都識有個女仔 同個幾好feel嘅男仔扑野 扑完先知佢用an機 即刻告佢強姦 勁慘判左十碌...
quick share可以直接整條link download唔洗分iPhone 定android 不過要三叔機
最重要係順
搞埋咁多特色野都係lag 機
用嚟俾小朋友買後吹噓自己幾勁就得
但成年人就唔駛呢啲花臣
用到WhatsApp ibanking 順就得
我就唔歧視正常apple用家嘅,我屋企都有齊iphone ipad macbook
但你班肉酸idog去到2046都仲係apple隻狗咁周圍吠,唔叫你idog叫乜

咁你咪直接開個post限定"600usd up category"iphone 贏囉
唔使輸出貨輸用戶輸牌子輸功能塊面腫咗幾個碼先拎利潤出嚟打飛機咁肉酸喎

任何market都講利潤,哩個係作為一間公司好合理嘅事,但到底一間公司利潤高唔高關你個用家咩事呢,除咗證明你買緊嘅嘢overprice之外

建議你都一齊買多啲appl,一齊支持iphone加價
通宵排隊
其實係iphone4開始
iphone3已經開始多人用同關注
一發佈4,就個個轉晒,當年黎講係一部好突破嘅機
好似炒到2-3萬?
咁quick share 都解决到
好慘..........當一個人嘅生活比一個系統限制住
其實依家好多人都係比原 brand 換機 綁實左
啲app 如果 Android 換 Android 都仲 ok
要 iOS 轉會個變化太撚大
所以冇好強烈的誘因下
idog 成世都只會係 I撚
然後為左吹奏自己的眼光(無撚理過依家 an 個 spec)
圍爐diu Android 都係既成事實
反正就算 an 機啲 spec 係點
佢哋都只會好似比人困係個井入面,
乜撚都睇唔到,睇到都走唔到

越有錢越多人用iphone
Iphone其實係世界上最公平既產品

就算係公屋劏房冇錢,打一兩個月工都買得起用

就算富到美國總統咩世界首富都係用iphone
以前用過2 部Andriod機, 開頭係好正常, 但係用到一年左右就會開始lag, 要自己搞好多嘢

仲好勇咁冒住變磚危險刷ROM

最後用iphone 就無呢個問題, 不過部iphone 7s用咗5年, 舊電頂唔順就換機

印度最大android支持國

2 3千蚊低價機唔好計
關撚事咩
人地女仔唔想比電話你,咁岩見你都用iphone咪唔交換電話,借d意話airdrop你囉
marketing
你移民印度就會身邊9成人用an了
班人係貪個牌子
終於有人講到重點
之前試過apple轉an
用年幾就又快無電又lag
仆佢個街轉返apple唔使煩
而且ios好處係上手就用得唔使set咁多野
人大左忙左唔得閒咁多姿整
iOS 其實喺歐美市佔都跌緊
香港人鍾意幫 tim cook 含撚先咁多人用
冇 3.5 冇指紋冇換電冇維修
壞咗又話 genius bar 班垃圾唔識整
iCloud 俾人 del data 還原唔到又呱呱叫
香港 iCloud 仲要直送雲上貴州
如果 an 機係冇進步
iPhone 直頭係退步
咁都大把人用
你地根本就食開屎

一間奶共公司
同一間退出咗支那市場嘅公司
稍為有用腦諗都知應該幫襯邊間

慣性收視
又話 an 機難學又剩
根撚本就成班食古不化嘅老屎忽
買新機又嫌貴
剩係買埋啲舊年前年嘅 iPhone 核鬼突

年年換部皮幾嘢嘅電話就話有優越感
一部電話用六七年仲喺度學人扮優越
真係傻撚咗個鼻
每年出新 iPhone 又嫌貴又話冇進步
想換機又唔敢轉 Android

都未撚講電腦用 Windows
手機用 iPhone 嗰班弱智
差唔多有一半功能都用撚唔到

An 機好廢
希望你地永遠唔好轉會
Genius Bar 係世界最好維修部門
iPhone 最撚安全(黃之鋒嗰部俾狗開到 周庭冇事)
Apple TV 最多嘢睇
Apple 最重視消費者意見
Apple 比你更清楚你想要啲乜
所有問題都係用家問題

An 機今年就有部電話可換電換 mon 換接頭
千祈唔好買
死窮撚先用
i撚個思想真係被綁到奴性埋
問題係呢度啲安撞撚講性能、features就用S23U比
一講市佔就拎埋部A14出嚟講
無話唔得嘅 但係iPhone係一部機、安撞有幾百部機
逐部機攞一樣嘢挑贏iPhone當贏咪ok
入咗 closed system 唯有說明自己留低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞