An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
同埋鐘意俾智商稅就買埋i撚最鐘意既castify, 襯晒
真,你唔識用,係香港行街隨便問都大過50%有人用緊IP,所以答到你的機會好高
仲未計老人家用緊,你唔用IP就可以射走佢畀其他親戚
發覺用iphone既人大多數都係悶到出煙既人
無聊 木獨 無見識
所以你好想認同班ifandog?
3星笑完iphone 唔跟charger
自己都唔跟
人地蘋果係為左要綁死成班i撚,每樣野都限死晒你綁死晒你,等你冇得出返去,變左奴隸

跟住i撚奴隸們被人綁慣左,到而家d奴性都係咁

pin this
發覺用an既大多數都係印度人
iPhone 係用落順手,system問題黎
講真AN機好多野都好過iPhone, 但就係冇IPhone咁順
利申:一iPhone, 一An
s23ultra個10x鏡真係
好過班an自以為事獨芳毒賞
癲嘅idog真係佔小數
毒嘅andog就好似55開
已經超越左啦,on9

多人買=/=人地未超越
事實係iphone/apple已經落後於人
AN撚最多都係圍爐打J
班IDOG周不時就走出黎笑鳩AN機拎優越感
收皮啦
雖然我唔知為左部只係幾千蚊既機有咩好嘈 又唔係用死一部機
與其話closed system係綁架
不如話你既圈子已經決定左你prefer用咩機
當你身邊所有朋友屋企人親戚同事都用iphone個陣
你為左唔想俾人覺得異類就會潛意識去揀iphone
然後再買多部an機自己用
反之亦然
想知你拎住部咁開放嘅an 機有啲咩潮到出水嘅用法?
可摸以介紹黎聽下
想學下野
最大問題係d i瘋撚以為自己最高尚
同埋佢地思想仲係係10年前,好可憐佢地其實
個os好核突
俾長者用
其實可以嘅
但出街帶多部iphone 咁解
好想唔用iphone 過野煩, 但係an機好唔穩定
至於保值果d...晒氣 幾千蚊保值黎把撚
我覺得保值唔係太重要
但有點都好過冇
即係啲人買手機都鍾意睇下邊間多贈品/優惠
有啲仲睇埋trade機優惠
其實都係用bluetooth
香港用Pixel/Android 係正常, 係美國用Andriod = 冇朋友
P.S 我冇朋友
https://www.youtube.com/shorts/WWtyKG3yXsw
想聽多啲,介唔介意講多少少
香港牌子嚟 要支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞