An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
唔想用咁多app

btw thx 都係啲無關痛癢嘅問題

姜濤都好受歡迎
你啱呀 極之同意

並唔係因為佢部Android機所以冇女埋身,而係因為佢係會揀用Android機嘅人,所以冇女埋身

我冇話Android機一定溝唔到女,選擇少啲囉
睇吓你鍾意選擇多啲電話,定係選擇多啲女囉
iOS 49%
啱啱跌穿咗
其實 google samsung 一直試緊,係冇 apple咁成功姐
都係睇你有幾掛住個 function
An 機大部份嘢都係搵一搵就有
iOS 係搵完一輪原來俾人 block 咗
你試下去叫條港女/老母去裝plug-in

Plug-in 點串可能都要講幾個字

I hate mainstream
咁請問依家係咪討論緊電話?
咁姜濤好受歡迎係姜粉嘅錯,定係其他唔受歡迎嘅人錯啊?

因為冇人值得比佢更加受歡迎,所以佢咪受歡迎囉

大佬,而家講緊受歡迎啊
智障人識嚟都托
你慢慢睇廣告
裝個 ad block 都係三分鐘
睇條片都唔止慳呢個數

plugin 都唔識串
中學都未畢業嘅交俾你埋單啦
以無知自豪嘅人真係好行唔送
咁iPhone 係咪mainstream 係唔係受歡迎啲啊?
大家嘈還嘈
不如搞清楚自己想討論咩先

依家兩邊陣型啲point好多都係站唔住腳
AN機撚想問問
用左好耐BUZZ LAUNCHER 貪佢CUSTOMIZE 個INTER FACE自由度好高同好多TEMPLATE DOWNLOAD, 同埋可以HIDE左D APP既SHORTCUT.
不過依幾年佢個SERVER DOWN左, 請問有無其他代替品可以做到HIDE APP
所以咪唔受歡迎囉
又要學呢樣,又要學嗰樣,可唔可以直觀少少啊?

要廣告咪俾錢囉
咁點解 ios 咁完美嘅生態系
要放條 lightening 喺度玩鳩大家
mac book 都係用 typc
點解電話要用到 lightening 呢啲十年前嘅電子垃圾

除咗水鳩你買之外我真係諗唔到咩原因

cut 埋佢用無線充電仲靚仔啦
你連姜濤都兜埋
我諗我都冇咩好補充㗎啦
其實iPhone除左咩都做唔到之外,真係最好用的smart phone
NOVA?
BTW打字黎講用AN機打開真係用唔返APPLE,
每次拎老婆部IPHONE打MSG都覺得好撚惡夢.
特別中英夾集既時候.
自己用MILES LEUNG果個速成KEYBOARD用左十年有多應該,
方便到真係返唔到轉頭.
受歡迎,就有受歡迎嘅本錢㗎啦

姜濤又肥又遲到,咪大把人鍾意

你明唔明架

MK fuck boy又煙又酒又窮,咪又係溝到女神

點解?因為受歡迎啊

點解受歡迎啊,呢個咪係要學嘅地方囉
其實呢個正正就係我想講
幾年前用過 nova
依家應該好多選擇
見到 Redditer 吹奏呢隻
https://f-droid.org/en/packages/fr.neamar.kiss/
NOVA有無得HIDE APP
而家講緊客觀事實,條女俾fuckboy溝左就係溝左,點講人壞話都係追唔番㗎

要諗吓點令自己進步唔係點樣踩低呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞