An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
唔係喎,我鍾意蘋果都係因為鍾意佢穩定咋喎
當年Nexus 4其實有班人用
但係後尾Google自己都唔知自己想點
改名Pixel之後啲定位又奇奇怪怪
Pixel 4粒電賣笑
Pixel 5變中階機
係而家有自家chip先好少少
但係都係無行貨
已經唔係有無marketing嘅問題
nexus勁仆街
直頭出上半年嘅spec
Gnexus又藍mon 烙印mon
應該係同大廠deal過
hardware唔可以勁過佢地d flagship
諗起當年我部nexus one Multi-Touch都冇
要刷Rom整個假Multi-Touch
做靚個門面
有名牌feel先講
idog囉
手機台靜咗一排 條尾有啲痕就要開post引下
其實係你未遇過個情況啫
真係唔係次次有save電話 更加唔好講group

我自己雙修就冇乜所謂
但係出親去活動最後臨走啲人都係講AirDrop多
兩邊都用過
自從用開嗰部lg收皮就冇再買an機
唔係好鐘意samsung
又唔想用大陸機
htc又收埋皮
所以轉會iphone試吓

平時都係睇下youtube ig 連登
覆下whatsapp
又唔打機
見之前連登用an機嗰啲
個個都係it大師又識root機咁
又話ios冇自由
但其實只要啱用途既話
對我黎講真係影響不大
手指點擊精準都係IPHONE嬴好多
然後唔會有插卡 唔比人咁易破解
減少比人拎資料口碑都幾好
佢細蚊仔
現實大家friend玩完 邊個會企喺街慢慢send 左連右連
緊係返到屋企沖完涼喺床先send㗎啦
所以咪百貨應百客 都唔知點解永遠都有引戰post
睇自己用途 例如我就真係鍾意乜都玩吓
所以用緊iPhone照玩Android Root機 Magisk都玩
對方電話都無
好大機會你連佢全名都未必知
降頻?你講A16 Bionic?
咪就係講緊例如普通飯聚嗰啲三唔識七 / 舊同學又好
淨係印度同支那果20億窮撚,都去左50%啦
同埋有啲情況唔係唔想用WhatsApp
係人哋唔俾個電話Number你
所以咪出摺機

Samsung又俾連燈仔老點
https://youtu.be/dJAeR39B96A
呢個test幾好 今次8G2真係唔錯
咁更加無必要social
Exactly
都冇必要同你講落去 講緊真實情況喺度為拗而拗
有冇諗過係唔想要低收入客戶群組
認真今年我變咗s23u fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞