An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
想知用whatsapp share既話
張相係咪會低清咗
而家有得揀High quality或者send as File
穩陣我會揀後者
吹大d
其實係
好多人由iPhone 轉An 好多會返轉頭
An 轉iPhone 之後仲會返返An 就好少
如果唔係好多game/app ac綁左喺icloud嫌麻煩唔想搞要轉an機唔難
好多人都應該好似我咁比個生態圈綁實左
剩係講部機shamesung已經唔差
同fd去旅行我揸14 pro max佢揸s23 ultra佢影景靚過我部iphone太多
特別係夜攝同埋zone遠野影
你咪理,連登公屋仔開引戰po用黎刷存在感一流,睇下又推咗幾十頁
如果唔係好多game/app ac綁左喺icloud嫌麻煩唔想搞要轉an機唔難
好多人都應該好似我咁比個生態圈綁實左
剩係講部機shamesung已經唔差
同fd去旅行我揸14 pro max佢揸s23 ultra佢影景靚過我部iphone太多
特別係夜攝同埋zoom遠野影

語音輸入自
有10X鏡差好遠
好有趣地,喺某啲議題上面,部份連登仔會突然好關心非洲兄弟
同埋iphone影光源唔知點解硬係會有d光嘅反射殘影喺度
上網睇d教學改setting都係咁 永遠想影d日出日落或者夜景燈飾都會有光源殘影喺張相度
就係多謝你呢啲咁嘅人
每年九月都賺差唔多二百幾個
我已經算少
調轉iphone native 行到android 我可能會買
an機永遠都係an機做乜都冇用架啦
Ai繼續發展道理上個打低apple, 但前提係apple收購唔到
ios租機咁,樣樣野綁撚到閪咁
買appl股票用android機咁就可以賺盡班信徒既錢。
所以我好支持人地買apple野
下部iphone $2000-3000美金一部我會好支持。橫掂佢地都係一定會交奉獻。
其實因為諗住iphone會令社交好d係好on9既諗法
好撚柒威威wo!,通街都係既apple公廁機
2023年仲係度講到airdrop就係生命
連仔好歡迎呢啲post
廣告流量fat fat
笑死
一粒8gen2就打撚晒飛機
上兩年就睇唔撚到
我攞部十年前出既iphone6
上fb仲順暢過部兩年前出既三星an機
最撚慘係街舖賣case得iphone款
價錢先係主因,越嚟越貴,就算係三叔用一年回收價可以跌到一半。而且高通每隔一兩年會出伏U,當然iphone 保養相對好啲,an啲維修全部外判,係唔係搵佢哋整嘢都想收啲客錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞