An機究竟要點做,先有機會好似Iphone咁受歡迎??

1001 回覆
49 Like 418 Dislike
好似講左成年都未有咁
[url]https://youtu.be/tPrHJyQyeUY
[/url]

四年前已經有
我用pixel係內置
web browser你就問返寫個website果個啦
關an廠咩事
An機永遠會係我工作電話嘅考慮
Iphone太貴,私人用我捨得
但要整多部工成機隔開私人同公司嘢,一定首選平價an機
最簡單 iphone有無clipboard? 唔明點解咁撚實用嘅功能都可以無
所以我就係想話關airdrop咩事…
要藉口你驚d港女諗唔到咩…
workphone用iphone死撚得啦
淨係photo management 已經垃圾到咁
雙開三開messenger 又唔得
唔通真係為左個垃圾airdrop咩
個個都cloud working你仲係到drop黎drop去
歐洲咁窮唔計啦
明明係同一個app嘅通知但係唔會幫我group起
又冇得一次過清晒 要逐個逐個向左swipe
手快swipe唔中就會開咗相機

Cap完圖之後想crop埋 喺角落頭drag落嚟次次都會畫咗嘢落去
次次都要撳右上角熄咗畫筆功能先至可以順利咁crop到

Android邊會

根本戇鳩 成日吹ios有得點update
大撚把idog咪又係唔敢up 做白老鼠試伏 又話倒水電又話發熱好lag
有堆窮國燉番勻
都仲未講呢個反智功能

點解可以咁多懵撚唔知自己電話開咗電筒
https://lih.kg/3457849
自己手殘仲咁大聲
你話係咪係
唔方便用家嘅嘢 連通知都冇得一次過清除晒
點知係用家問題
手足溝女溝成點
條女用iphone定an機
旗艦機出返3.5/ SD card 應該已經好殺食

點會2023年電話容量仲低過5年前
無得一次過清?
你係咪唔識用
同iphone一樣唔再開源咪得
轉會多年,曾經用過兩次an 機,剷走咗啲apps 都仲有嘢喺部機度,部機好快就hang 又慢,從此怕咗
https://www.instagram.com/reel/CursUkFIiSH/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
依個post好多 用部手機都有種優越感係到
唔會越用越慢就OK
idog哥哥 你睇圖好唔好?
長按x清唔到咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞