(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區120 新手問野請睇#1 -

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
包裝話40g protein冇乜糖
但飲落去咁甜我覺得係有加好多糖
https://hk.iherb.com/pr/labrada-nutrition-lean-body-hi-protein-meal-replacement-shake-chocolate-2-47-lbs-1120-g/25296

唔係打手, 你睇下入面details, 得5g 糖, 頭先飲左, dd甜, 俾你講到好似哂左錢咁
成日痞低左到落去
小腿掂住bar
要再彎腰先掂到支bar
支bar一開頭唔好咁貼腳
hip hinge到底就唔好再彎腰落 要推前膝頭 咁你自然reach到支bar
得50% protein
能力值有少少廢
幾錢1kg?
飲過唔係沖粉 即開即飲個隻
麻麻地
Iherb買蛋白寧願飲double on
代餐就naturade個隻原味好味
Lean body嘅whey好撚好飲 不過好撚貴 性價比低
有冇人squatters elbow
可以點煮
唔需要creatine loading
照常食就得
ref:
https://examine.com/nutrition/do-i-need-to-load-creatine/
有選擇 買乜野藍店
冇得揀呀!全部bc都係藍,焗住買!

希望前線係黃啦
乜撚阿
人地就係嗌你咪撚幫襯bc
iherb訂啦屌
我識幾個bc前線都好黃

相反iherb啲仆街鬼佬分分鐘藍絲黎
做得bc都唔撚況好野啦
人工又唔係高 明知藍都仆去做
你識埋d咁既人 唔怪之得你咁on99
好多人為興趣做,尖房啲staff人工都唔高又一樣大把人做

唔係下下都講錢嘅師兄
為興趣做藍店就得
不如為興趣去做狗啦
屌你咪撚出黎講藍黃啦你
明明自己無撚原則
得嫁啦 你咪認自己幫襯藍店囉
有 試過跳跳下有條懵撚掛住睇電話行過俾我鞭到
哦原來上次就係你條仆街
上左佢個網睇
點解bc嘅on iso可以咁平
藍店養黃人呀,你唔幫襯,黃人就失業了
不嬲都平iherb好多,iherb搵笨架
冇左做消防條撚樣害死人個單野既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞