(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區120 新手問野請睇#1 -

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興
dymatize紅到極致 切勿幫襯
留名
巴打想問吓你去邊間買
因為唔係間間都有應該

我只係想問吓對鞋邊度有得買咋
神檯呢
Lm
開post神台都無
永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)
係咪就咁打佢個電話就得
費事麻煩你啦巴打
1001終於識開post
神檯顯靈
優良風氣
如果我有train又食1.2體重既protein,但overall食低過tdee,咁可唔可以達到減肥又增肌
可以

“但overall食低過tdee” 姐係幾多先
1000同100差好遠
最近打泰拳, 想打到去打上台比賽
係咪要放棄做GYM,
做左5年,
為左打低磅數,我自己少D肌肉都OK
唔該
低幾多唔定…..而家我諗多數低300咁,好難低到
點解要放棄 臨比賽脫水咪得同埋唔做肌肥大訓練 只練big3 同weightlifting
做gym應該做啲咩先
https://lih.kg/2653587

有閪真係好幸福
如果有Jer巴問依啲問題應該俾人屌到括約肌外翻
用塊閪問個個千字文解釋
但d建議其實啱唔啱
好射射你
ok, 我本身只係做big 5, 試下weightlifting 同埋front squat
樓主pin this
https://youtu.be/OXEJXO94QVo
下個po加埋條片相信會少好多季候鳥問
做占前應該健腦先
首先用啲時間睇下健身post#1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞