《我的MK妹同桌》第二季(2)

1001 回覆
127 Like 8 Dislike
跟住蕃薯仔都無俾個場面尷尬,Join埋一份話:「係囉!難得去到外國,唔食洋腸唔好返嚟添啊!」

「喂啊,乜唔係香港腸好食啲咩?」我都自嘲埋一份。

我有懷疑過頭先蕃薯仔嘅反應,但我始終唔敢肯定。

「香港腸咪姐係臘腸!」子晴笑說,今日唔知點解,子晴講嘢有啲反常態,以前嘅佢,講嘢會留有餘地。

好少講嘢會咁⋯⋯用呢排流行嘅詞語,姐係「mean」。

總之佢俾我嘅感覺就係怪怪地,不過我都明,我哋唔再好似以前咁,有咁多時間陪係大家身邊,我哋點都會有自己嘅生活。

而各自嘅生活,除非特定約出嚟,如果唔係唔會有咩重疊⋯⋯

去到最後,個個都食唔落,但眼前仲有好多樣嘢,我哋玩返啲中學會玩嘅on9 game,輸咗嗰個就要食。

哇屌⋯⋯最後食最多嘅,係我同蕃薯仔。

飽到頂住個胃,勁唔舒服。

食完之後,子晴同蕃薯仔都拎咗份禮物出嚟,話係小小心意喎,話曬去外國一段時間,都見唔到呀詩,會唔捨得,就準備咗呢啲嘢。

估唔到蕃薯仔都咁有呀詩心,平時嘅佢係絕對睇唔出,因為佢成舊蕃薯咁。

子晴係餐廳留下攬住呀詩,話咩唔捨得佢之類,又話要送佢機啊⋯⋯

搞到呀詩哭笑不得。

「得啦,你哋有心啦,我好快返咋嘛,洗唔洗咁啊?」呀詩拍拍子晴嘅背。

感覺上,子晴俾我嘅感覺係佢開朗咗嘅,以前嘅佢好少會咁直接表達自己嘅內心感受,依家佢會講出嚟。

我覺得係件好事嚟嘅,係一種突破同成長嚟。
其實半年好快
推推
應該都差唔多完
完咗之後,我送埋呀詩返到樓下,就同佢講要走,但其實係想快啲返去準備份禮物。

呀詩都無再多講啲咩,就返咗上去,但係個眼神,咁多年都如一。

我返到屋企,準備呀詩份禮物,我知呀詩好快返嚟,我只不過係想趁呢個機會,整理自己嘅心情、情緒、感受。

回想起,我都好耐無咁樣整禮物俾呀詩,一齊穩定咗之後,好多其實好重要,但我哋覺得唔起眼,從而忽略嘅事;好似整下禮物仔,俾啲驚喜佢啊,失去嘅並唔係一個行為咁簡單,而係當初嗰份熱情。

當我意識到自己將有好長一段時間再見唔到呀詩嘅時候,我先回想起嗰份熱情,時而旺盛嘅熱度。

準備失去嘅過程先最痛苦,因為想再珍惜嘅時間太短,悔恨嘅同時亦要面對即將失去佢嘅事實。

離別總會有先兆。

剩底短短個令禮拜,我幫呀詩執整曬啲嘢,擔心佢呢樣嗰樣,好怕佢係嗰邊會唔慣。

「好多謝你啊bb,除咗你,無人會咁樣幫我做嘢㗎啦⋯⋯」呀詩係我執緊嘢嗰陣時,無啦啦係背後攬住我,然後同我講。

「你知就好啦!咩都幫曬你做,仲想點啊你?」我甜笑著,不過佢睇唔到。

「呢排無好好地補償你咩?」呀詩用氣聲係我耳邊講,把聲極為淫邪!

「補償咩啊?」我問。

「你呢幾晚出盡力咁屌我喎,你唔爽咩?」呀詩隻手由攬住我條腰,慢慢順勢往下摸⋯⋯
咪甜咗
的而且確,呀詩講得無錯,呢幾日我哋好多時間都係埋一齊,有陣時仲過埋夜,知道佢呀爸長期唔係屋企,唔知去咗邊嘅情況下,我就留咗係呀詩屋企,而且仲幫佢一齊執嘢。

佢依家個廳就係擺咗個喼係度,啲嘢亂七八糟,但係佢咁樣整埋嚟,我係度整緊早餐,都係啲好簡單嘅早餐,點知就又撩起我啲性慾。

尤其是早上起身嘅時候,相信各位男士都明白,早上係幾有咁生龍活虎。

而男人最大嘅性福,莫過於喺美好嘅早上,有你心愛嘅人滿足你一切嘅慾望同遐想。

我放低手上嘅嘢,唔想個早餐會唔會凍,因為我嘅早餐已經爬緊係我身上。

我哋一路攬住出廳,係呢個細小嘅環境入面,盡情地探索對方嘅身體。

呢個公屋size嘅廳,行兩步就已經出到嚟。

我哋隨手撥開亂咁放係沙發上面嘅衫,如入無人之境。

就咁係廳度扑起上嚟,佢唔想叫得太大聲,一路壓制住自己嘅聲線。佢就咁坐係我上面,佢淨係著咗件上衫,下面咩都無著。

「你唔凍咩?」我問佢。

「依家㷫過火屎!」我原以為呀詩個攻勢會急急腳啦,佢都講到咁。

點知佢無⋯⋯佢反而不慌不忙咁錫我嘅同時,用軍速不停來回咁挑逗我嘅子孫根。

一齊咗咁耐,呢啲嘢唔需要再好似中學咁,怕怕醜醜,咩都唔講,只需領悟。

反而想要就出聲,唔舒服就停,邊度舒服就講。

我幾愛呢種舒服而坦誠嘅關係。

呀詩嘅口部一路由上而下咁慢慢進攻,呢種速度⋯⋯先叫人心癢癢,整到你好舒服,同時間你心入面又好想快啲到下一步,你期待嚟緊嘅環節,你又想好好地品嘗當下嘅快感。

呢啲煎熬,亦係一種刺激嘅快感。

佢順勢除埋我條褲⋯⋯經過呢幾日嘅加操,好多嘢已經不言而喻。

呀詩無急住享用,反而慢慢玩弄。

我只需要閉上雙眼,將注意力擺放係最敏感嘅位置,就可以。
好甜
推推
佢慢慢把玩我全身最敏感嘅位置,時而輕吻,時而套弄。

然後一口送入佢溫暖嘅口腔,舌頭都無停落嚟,忙碌地係周圍打轉。

佢已經學識咗賢內派裡最上乘嘅武功——蛇舔神功。

頂⋯⋯真係好撚正,明明已經唔係第一次,但都未有厭嘅感覺,我都唔知點解。

因為聽啲人講話呢,會屌到厭啦,會對得厭條女,就算幾靚、身材幾正都好,都一樣會厭。

但係目前為止,我又未有呢種感覺。

我都唔係好知點解,總之我依然覺得呀詩好正,有時攬埋一齊瞓,我都仲有反應,好想即刻同佢大戰一番。

我慢慢享受呀詩帶俾我嘅刺激,每一下進進出出、深入淺出,更加令我唔捨得呀詩。

身體同心靈上嘅融合先至係最美妙。

我俾佢咁樣搞一搞,我覺得自己好快又忍唔住,我需要分散一下注意力嚟增長自己嘅時間。

但係好反智⋯⋯為咗自尊,而令自己唔集中享受舒服嘅位,唔覺得係件好戇鳩嘅事嚟嘅咩?

就係咁樣天人交戰之下,我決定跟隨自己嘅感覺,好快就有想射嘅感覺。

平時呀詩好清楚我啲位,當我就嚟射嘅時候,佢會變返用手,平時埋牙嗰陣,佢都會攬得我好實。

但今次唔見佢有收手嘅打算,反而更加賣力,我知佢唔鍾意口爆,呢啲係我哋拍拖長年嚟嘅默契。

「我差唔多啦⋯⋯」我提醒呀詩。

佢聽到之後加快速度。

「喂⋯⋯」我輕叫。

唔得掂,忍唔到啦,然後係呀詩溫暖而濕潤嘅口腔噴發曬出嚟,一滴不漏。

好爽⋯⋯嗰個感覺好似上咗天堂咁。

正當我餘悸猶存嘅時候,我哋忽然間聽到清脆而響亮嘅鎖匙聲⋯⋯
應該下年先再出了
要人等一年?可恥

各位巴絲新年快樂
俾人老竇睇到個女幫人口爆
推推
推推
晏少少lunch time打文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞