《我的MK妹同桌》第二季(2)

1001 回覆
127 Like 8 Dislike
「我見你攰先諗住入嚟幫你沖涼咋!」我沒羞沒澀咁同佢講。

「你慳啲咸濕仔!」呀詩無理到我,係度享受緊沖涼。

我唔咸濕就唔係男人啦,但我唔係禽獸,唔係見到就要跟隨自己嘅慾望去做嘅狗公。

但見到呀詩係度沖涼嘅光景,佢曼妙嘅身軀俾水親吻全身,緩緩地流過重要嘅部位⋯⋯真係好靚、好正。

「我幫你沖啦。」我入埋去,係狹窄嘅浴室入面,企一個人已經勉勉強強,加我入去,更加窄。

我貼住呀詩嘅身體,基本上同佢已經貼實曬,無乜空位。

「唔洗啦,兩個人沖涼仲煩。」

「我幫你沖啦,咁就唔煩啦,你好好地享受下俾人服侍仲好啦。」我講完之後,呀詩無再講啲咩,莞爾一笑,嫣然無方。

我攞淋浴露,慢慢塗滿呀詩全身,每一吋肌膚我都無放過,輕撫每一個佢可能攰嘅位,就算呀詩背住我,我都感覺到佢放鬆嘅狀態。

我指尖游走佢胸部嘅時候,呀詩下意識地抖一抖。

「你係咪幫我沖涼㗎!」呀詩柔聲責罵。

「你唔好心邪就真!」我即刻駁嘴。

「係咩?我好似感覺到有嘢頂住我喎。」呀詩向後一伸,就捉住我漲大嘅巨龍。

我幫佢沖水,要佢轉身過嚟俾我沖水。

「不如我幫你出咗火先啦?」呀詩見到咁,亦好識做,硬住嘅我都忍得好辛苦。

但係我都唔想見住佢咁攰,仲要做呢樣嗰樣。

「唔洗啦,等你瞓夠,聽朝起身先啦。」我直接係佢嘴脣錫落去,我驚我再咁樣落去,會理智線斷裂。

「嚟,幫你洗埋頭先。」

我要呀詩轉個頭,幫佢洗頭,我其實唔識洗,洗到一塌糊塗,最後呀詩佢話不如佢洗返啦。

於是我就沖咗個快涼就出去,呀詩仲係入面沖水。

呀詩出水芙蓉嘅樣,幾時睇都咁靚,佢係房度拎個風筒出嚟吹頭髮。

「我嚟啦。」我接過佢手頭上嘅風筒。

呀詩笑了。

「做咩啊?」我無知地問,我以為呢個舉動實會sweet到佢,點知佢不明地笑。

「你依家先識做啊?之前咁多次都唔幫我吹頭髮!」呀詩甜蜜地抱怨著,雙手大模廝樣咁撓起嚟,成個公主咁。
可憐嘅打工仔得禮拜六日呢啲時候寫文
平時返工攰到12點幾就開始集中唔到精神
成日諗住禮拜五晚放工可以出,點知都係攰到瞓著咗
依家要瞓夠有精神先出到文
樓主無啦啦大爆發
推推推推推推
呀詩會唔會第二朝含醒男主做獎勵
樓主個故好真實
令我諗起好多甜蜜同苦痛嘅回憶
明明已經放低咗 但我都係睇到好想喊

我諗起四年前有一次明明約咗佢去圖書館溫書
我到佢樓下接佢等咗佢好耐都唔覆我
等咗半個鐘再打好多次電話俾佢先知佢唔知醒
然後我好記得佢聽電話第一句唔係say sorry
而係: 你真係好煩呀
我嗰下當場個心俾人掐住咁痛 之後佢就收線
咁我唯有自己去溫 喺地鐵上面伏底喊咗成程

如果我個ex同啊詩一樣肯多啲為我諗就好
推推推
「咁你唔叫!?」你叫我就做㗎啦,我心諗。

「要叫先做啊?你睇下你幾無心肝啊。」呀詩卻甜甜地笑,佢擺埋個舊式圓型嘅粉紅色鏡,由鏡嘅倒影見到呀詩係度笑。

「不過講開又講,又好似真係第一次幫你吹頭髮。」我吹吹下嗰陣回憶返,好似係段關係入面,我都有啲位做得唔好。

「咁樣幫你吹頭髮好似老夫老妻咁,每晚臨瞓前都幫你頭髮。」我幻想緊嗰個畫面,真係好好,實好幸福。

一邊幻想,一邊集細咁把玩佢嘅頭髮,確保佢頭髮每個地方都乾,咁多頭髮要吹乾佢都真係唔易⋯⋯

我仲等緊呀詩回應我,點知無曬聲氣。

我望望塊鏡,呀詩嘅眼皮已經低到合埋咗,佢真係太攰啦⋯⋯

我開始feel到佢個頭chock下chock下咁,咁樣佢都瞓得著,成個細路仔咁。

我確保吹到乾曬,隻手都好攰,我仲要唔知咁樣吹得啱唔啱,呀詩成個人彎曬落嚟,後面佢係趴咗係張枱度瞓著咗,我就照樣拎住佢嘅頭髮,繼續吹!

吹完之後公主抱佢上床度瞓,一抱,發覺條友都重咗幾多喎!俾佢知道我又會俾人鬧,但係呀詩身體仍舊咁柔軟。

輕輕放佢落床,係側邊照顧佢瞓,唔知係咪耐無見,耐無接觸,嗰種愛意特別濃厚,開始明啲人點解講小別勝新婚。

「嗯~~~~嗯~~」呀詩嬌嗲咁捉住我隻手,啊唔係,係抱住,兩隻手咁樣攬住我隻手,攬住我隻手嚟瞓。

我突然俾佢扯咗落張床度,我就咁俾佢扯住咗,除咗望住佢瞓,我都做唔到,手機又遠嚟。

我錫咗佢一啖,忍唔住。

呀詩睡姿幾可愛,而且將近排嘅陰霾一掃而空,驚覺我對呀詩係無變過,無可否認係淡咗,因為少見姐。

慢慢我嘅睡意來襲,我都攬住呀詩瞓,攬住佢真係零舍好瞓,攬攬下慢慢往上攬,發現呀詩件衫入面係咩都無著,無內衣,嗰個觸感軟綿綿!

忍唔住偷襲咗一下。

因為咁,我精神返⋯⋯

扯起咗。

好難平靜自己,然後入睡。

對住呀詩,我好似無厭過,仲成日會慾求不滿,只要係埋一齊嗰種,就會想要。

我忍住自己嘅慾望,叫自己唔好去諗呢啲,幾經辛苦,先瞓得著。

喺我難得瞓得冧嗰陣,我好似感覺到有人整緊我⋯⋯但嗰種感覺幾舒服,我仲以為自己係夢入面,我係睜開咗少少眼,懷念緊呢度係夢定現實。
在線上
食埋飯返嚟繼續出
只要佢諗下你,係愛你嘅話都一樣會心痛
btw 多謝你鍾意個故
Lm
我見無乜人應諗住夜晚再問過

其實係無啦啦又有人塞嘢俾我做
等緊文
文呢
好!
沖埋涼出
今次沖涼唔知要幾耐呢
留名沖到聽日
啲女仔都係同我講話去沖涼

然後就唔再覆我了
我聯想到啲嘢,即刻醒一醒啦,點知原來係我多心⋯⋯

呀詩佢瞓到我大脾到唔知做咩。

屌,我仲以為會有咩⋯⋯AV情節咁添,然後柔聲似水,帶點性感嘅聲線同我講:「你醒啦?舒唔舒服啊?我好想要啊⋯⋯」

原來只係佢瞓咗係我大脾度,個姿勢唔知想點,有點扭曲。

我起身嗰一下應該驚動咗佢,佢問我咩事。

我先問返佢:「你做咩瞓我大脾啊?」

「我頭先醒咗下,見你呢度硬繃繃咁,想幫下你啦,點知你大脾又幾好瞓喎,就瞓著返。」呀詩嘴邊留低一絲壞意。

屌你老母!係就幫下手啦,瞓咩嘢?

我心入面咒罵著,但不起形於色。

「但係佢依家都一樣硬繃繃喎。」我拋媚。

「咁你係咪想我幫你啊?琴晚見你忍得咁辛苦。」呀詩已經趴係我心口,一隻手係下面進攻緊。

「想唔想啊?」佢問。

我哋之前情到濃時就會自己開波,依家到咗開口問都無問題嘅地步,個感覺有稍微唔同咗。

就好似由扑嘢去到做愛咁。扑嘢聽落好狂野,做愛就似係情感嘅交融。

「點會唔想啊?」我直白地回答。

呀詩都好識做,順勢隻手「工作」起上嚟。

係早上起身,見到自己嘅枕邊人喺隔離,望住佢起身,然後仲可以執返劑,係幸福過準備個浪漫嘅夜晚,然後大戰一場,相擁入睡。

前者似係夫妻,後者似係情婦。

我會鍾意前者。

窗簾光將早上嘅陽光滲少少入嚟,我哋唔知咩時間,但成個過程好溫和。

一種錯覺,以為我哋以後日日都可以係咁。

當我哋晏晝食埋嘢,佢話佢老豆就返,我先驚覺,原來我咁唔捨得。

由有啲唔實際嘅幸福感拉返嚟赤裸嘅現實。
有文!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞