《我的MK妹同桌》第二季(2)

1001 回覆
127 Like 8 Dislike
保重呀

樓主個故事完全係我寫照,又係毒撚初戀同MK妹一齊,又係好刻骨銘心,但個故事結局係我俾人帽咗。

ps:但係之後遇到而家嘅女朋友, 一齊咗四年準備結婚
推推推推推推
琴日返到嚟就燒
好辛苦
保重身體呀
推推
呀詩平時好少拒絕我,係性呢方面,我哋有默契地夾,佢滿足到我男仔性慾大嘅需求。

我停手,將做到一半嘅動作硬生生地截停,然後將衣衫不整嘅呀詩整返好。

任由自己扯到硬一硬嘅賓周仔,辛辛苦苦咁係度作戰。

「對唔住啊⋯⋯」可能呀詩睇到我臉上失落嘅表情,淨係留低呢句說話。

「傻啦,對咩唔住先,等你抖夠先啦。」我一個鯉魚翻身,瞓返落床,攬住佢,但我條巨龍無諗住軟落嚟。

「不如我幫你啊?」呀詩唔係feel唔到的,所以佢先咁講。

但係我今日唔想,辛苦啲唔做一次半次無咩所謂。

「唔洗啦,你瞓足,聽日抖夠嘅話先再算啦。」我輕撫呀詩柔軟嘅頭髮。

「但係你硬到咁⋯⋯」

「得啦,一陣就無事㗎啦。」

呀詩最後都妥協,去沖涼。佢沖個快涼之後,好快就瞓著咗,可想而知佢真係有幾攰。

今日個日子咁特別,係有啲可惜,但我唔想勉強佢。

我自己去沖涼嗰陣先冷靜到落嚟,呀詩瞓咗我就玩陣手機,就瞓咗。

朝早起身,呀詩早醒過我,佢背住我,而我從後攬住佢,我隱隱約約咁見了佢玩電話。

「你咁早起身就玩電話?琴日唔係話好攰嘅咩?」我仲迷迷糊糊,不過都識笑住講。

「琴晚唔知點解瞓得好舒服喎,可能有你攬住㗎,依家好精神啦。」呀詩無過返嚟,反而繼續玩電話。

「係咩?精神啦?」

我攬住佢條纖腰嘅手不斷咁向上游,呀詩入面咩都無著,我唔急住伸手入去,始終呢個區域遲早會俾我攻陷,我唔需要急於一時。

我淨係喺佢件衫出面徘徊,隔住件衫都覺得到佢嘅敏感位,我輕輕咁,不急不忙就搓圓撳扁,呀詩無反抗我,任由我咁樣做。

「喂⋯⋯我話精神姐,唔係晨咁早咁猴禽啊?」

我諗返起中學嗰陣,呀詩係我屋企同我做埋啲曖昧嘢,佢都有話過我猴禽,嗰陣時嘅我仲係一個少男,羞澀嘅青春一下子就過去,依家已經唔會了。

我放肆咁背住佢上下其手,挑釁佢話:「再猴禽啲都仲得啊。」
依個位停
一朝早就玩電話果個位係咪有d伏筆
阿詩 moms mola

Ps 樓上唔好quote 文
可能溝仔嘅啫,帽事嘅
推推
只係用咗幾下,呀詩身體開始抖動,微微氣喘。

我知佢鍾意我用呢啲不慍不火嘅節奏去挑逗佢,我熟悉到不得了。

咔醬———

一記鎖機嘅聲音,呀詩就咁瞓係度,無任何動作,佢背住我,搞到我睇唔到佢咩表情,但係佢見唔到佢咩反應,就越想搞到佢有反應。

呢種男人嘅心態真係唔要得,but!嘻嘻,我鍾意。

我指尖輕掃佢乳頭,慢慢,一下、兩下、三下⋯⋯

佢身體微微用後縮,開始有反應,氣喘聲嚟了,我一時快一慢嘅變速搞到佢頂唔順。

佢背住我,但唔知點解好似識得感應我個位置咁,佢一伸手,就可以摸中我嘅命根⋯⋯命中率高達100%。

然後撫摸佢,我用咩速度對待佢,佢就用返咩速度對付返我嘅命根。

到佢頂唔順想同我渴求嘅時候,一個翻身,就趴咗係我身上。

一個美好嘅朝早,一個男人嘅美夢,就係自己嘅伴侶主動咁撲上嚟,用性感嘅聲音叫醒你。

一翻激戰過後,將琴晚嘅份量攞返曬返嚟,額外滿足。

運動後,我哋無乜點抖,就要趕住退房,因為已經夠鐘。

係澳門搵個地方食啲嘢,去多個地方影相,就上船返去了。

每次知道差唔多完嘅呢一下,失落感都會好大,呢種快樂會延續幾日,然後淡忘。

不過之後我聽其他人講,蕃薯仔佢好似變咗另一個人咁,坦白講,嗰陣時間,我係幾嬲子晴嘅,私心覺得點解可以咁樣對蕃薯仔。

不過一段時間後,就無了,要花時間去嬲一個人,好攰。

蕃薯仔佢變到好爛玩⋯⋯隔離班間唔時有聯絡下嘅朋友話佢聖誕嗰排成日出去玩,去識女。

原因再明顯不過,出於一種報復嘅心態吧?同埋想墮落。
蕃薯仔應該有條件變食女無數嘅食女王
推下
唔好sad end啦
推推
寫sad end故嘅作者叫人唔好寫sad end
文呢
你個中學感情生活好大機會都係sad ending
推推
呢幾日實在太多嘢做啦
打完針病完返嚟就係咁做dllm
應承大家有時間就會出幾篇補返的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞