其實有無人打算真係過英國?

1794 回覆
1270 Like 129 Dislike
因為比你投票係英格蘭
踢你走既係蘇格蘭
不過蘇獨到先算啦
假設如果我投蘇獨又點計
踢你走
申利: 鳩估
咩都肯做就有得揀啦
唔肯做就梗係冇選擇啦
想問下英國有咩forum 好似香港lihkg or reddit 想融入下
真. 仲同咁多人大大聲話要走, 孭緊暴動嗰班點諗?

好似樓豬哩D, 走完好安樂先話咩 "好掛住香港" "我好撚鍾意香港"

講真唔生仔嗰D走唔走咪又係咁, 英國經濟本身差, 去到嗰邊係冇政治迫害, 但生活水平都唔見得會好過香港. 反而留低可以望美帝收中國皮, 收唔到皮咪當自己早死十幾廿年囉, 唔買樓=唔洗挨 喺香港都低收入嗰班其實去英國都多數仆街, 唔好成日睇網上D成功例子先得架

雞咁腳走嘅人有幾多真係諗過下半世人點行? 好似淨係依生存本能做人咁 衰D講就係畜牲
同埋搭轉機 唔一定要去 LHR

可以直接搭去其他大埠 BHX, MAN, NCL, EDI 或BHD

唔駛再係 HKG -> LHR 再轉乘其他交通工具

例如 決定去伯明翰 可以 HKG -> FRA -> BHX
價錢相若

但一定要有心理準備當地關員 無咁熟LOTR
我一直歧視香港嘅新移民,驚去到外國現眼報
咁你點解歧視新移民先

你唔做佢地啲柒野未得囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞