其實有無人打算真係過英國?

1794 回覆
1270 Like 129 Dislike
london兩三百鎊一星期其實真係咁上, 咁我女仔唔敢住太雜嘅地方同要有門禁系統都好正常?倫敦其實好危險特別係天黑後
同埋住zone2交通費都唔少啦
都話我係住倫敦,唔駛再其實倫敦點點點
冇工返講乜交通費
我識d fg 同事(有男有女)£35k+ 人工都係比緊£800-£1000 租,你就平行時空講到£1200-1300 租係necessity 好正常
大小姐有冇請埋bodyguard?
咩功課都無做唔該唔好水鳩人 自己都無plan 就叫人跟你大家到時乞食仲黑人憎,唔好睇少英國
你老婆咁自私你去到外國仲大鑊 你諗清楚
我反而覺得冇見識先on 9
已經係英國
我知道,我咁講係因為巴打第一句“只有辛苦工”。宜家經濟差唔代表日後都經濟差,真係想走既話,日後只有辛苦工都照去。

依個心態
Right at it! 係香港真係好大壓力,有錢都生活得唔開心
冇,因為我吾駛 5+1

利申: BC
因為佢個叫雞底吾好? 所以籌吾到?
黎緊都去master, 巴打可唔可以講下pros and cons?
我都岩左master, 希望點都拎個local qualification
共逸之
係香港政府禁on9比新移民一落黎就拎福利,BNO5+1冇呢支歌仔唱
想走 但未有錢走到
英國巴絲覺得住嗰邊容唔容易草錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞