【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
簡單一句可以形容:針唔吉到肉唔知痛!
因為病果個、死果個唔係呢班人自己或者至親嘛,就可以講得輕鬆,如果佢入醫院插喉訓半個月,睇仲會唔會咁講!人類就係咁,自己利益至係利益、自己既痛係最痛... 冇乜幾多有同理心。
27歲美國離地偽港女侮辱緊真港女
Tokyo +87
報數前都要問準中央真係唔奇,支那今日報得三個確診,如果香港有四個,就會顯得支那太假,監硬要cut走幾個!
361 new cases and 80 new deaths in Belgium

Coronavirus Cases: 50,267
Deaths: 7,924
Recovered: 12,378

Improving, but too many deaths long ago.
特別今年歐美都好多選舉年,支俄係歐美加大左好多力度做fake news,
無論誇大定輕視疫情/錯誤資訊,目的都係削弱民主國家認受性/左右選舉,
加埋trump 自己一路都搖擺不定,自己都有份影響輿論,所以有呢啲情況都好正路
Days0早已經唔信港共同中蟈數字
親俄一定親埋支
侵根本死撚硬
啲swing states poll輸撚哂
連texas都同biden 55波
日本比想像中更失望,日本政府竟然同南洋支那移民国家chinapore爭武漢肺炎rank
Singapore 至今有66名醫護人員染病
其實d傳媒之間收風唔同都唔會新鮮事
apple 有線都錯過
南洋国家chinapore脫亞入歐
Rachel

https://www.instagram.com/rachelbrosnahan

利申: 冇睇到Marvelous Mrs. Maisel(睇完劇透就知套劇唔岩我睇,已經唔係左定右+女權自由主義既問題)

Rachel做戲其實唔算差(紙牌屋第一至三季,第三季最後果集rachel先出場,最後果集Rachel俾件癮君子活埋埋葬死左)
巴打覆錯post?
竟然咁多
唔係
李家坡人對自己醫護都wfc
Update:

6 new cases in Taiwan
Brazil
新冠肺炎磐石艦官兵再增1人確診共36人染疫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞