【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
唔信蛔教=二等公民嘅民主國家
係啊,真係大獲,仲要條街愈來愈多人唔戴
又好似返返兩個月前咁,睇下幾時又爆先再停
返工放工長途車實有廢老唔戴
諗起都驚
老闆坐房可以除口罩,我哋班細迫晒出面無得除
100 new cases and 20 new deaths in Switzerland

Coronavirus Cases: 29,264
Deaths: 1,685
Recovered: 22,200

Improving.
【Now Sports】法甲及法乙取消球季
260 new cases (new daily high) and 22 new deaths (new daily high) in Egypt

Coronavirus Cases: 5,042
Deaths: 359
Recovered: 1,304

Africa is worsening.
2091 new cases and 382 new deaths in Italy

Coronavirus Cases: 201,505
Deaths: 27,359
Recovered: 68,941

Stable
positive ratio跌到3.65%
反正都psg贏多
黨鐵還好 巴士有人唔戴真係
,但下面個幾隊應該會拗歐洲賽資格
coffin dance
反而想知英超會點 好多隊都爭幾分
連愛沙尼亞既俄羅斯裔遺民(史太林、赫魯曉夫同布里茲涅夫蘇聯時代既俄羅斯非法移民)都肯masks(戴口罩)
最終定係初步(雖然冇分別)?

btw早日好番(係唔係都好)
踏正1:00 由愛爾蘭帶領全球突破310m
連愛沙尼亞既俄羅斯裔遺民(史太林、赫魯曉夫同布里茲涅夫蘇聯時代既俄羅斯非法移民)都肯masks(戴口罩)

相反以色列同俄佬(最早封中蟈直航果批又係佢地兩國)
如果你問我,我又真係唔覺太大問題
始終你停左海外輸入已經可以幾安全
其實掉番轉諗
兩星期前侵準備重啟俾人屌都好冤枉
你睇歐洲仲趕過美國要開番咁
啲友係唔係覺得政府唔使做 forward planning
有巴打講得岩,一日英國同美國(寧願台灣捐更多口罩俾歐美同英國,都唔好捐俾中蟈(福建佬同支蟈有錢專才)移民既華心国家新加坡)捐唔掂武漢肺炎,香港(香港人)一日都要面對美英既支蟈武漢肺炎
27/4 1500: 3M (支82k 外2.918M)
29/4 0100: 3.1M (支82k 外3.018M)
做咩
如果歐聯resume嘅話psg分分鐘要入摩納哥踢主場
Byebye Liverpool
咁都拎唔到冠軍我真係笑返幾年先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞