【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
剛過頂
呢個post啲number亂過港共政府架構
呢個comment見唔到
係咪得呢個post係咁?
我睇就好似得呢個post係咁
唔係
其他都有
但係好似好返
但係我係呢度post完即刻睇唔返自己comment
其他post唔係咁
咁我都話好似好返啦,如果唔係我post邊啲壞咗啦
https://lihkg.com/thread/1979565/page/181
得依度有人講,前幾頁仲好似有啲post重複咗
睇黎係病者大小便當中含有病毒,帶到排水系統...
究竟武肺可以透過幾多途徑傳染人
東京+14
神奈川+12
千葉+8
北海道+7
大阪+2
愛知+2
琦玉+1
兵庫+1
滋賀+1
石川+1
富山+1
佐賀+1

疫情仍然集中喺首都圈,佔咗新確診總數超過三分之二
關西慢慢已受控
愛知同石川每日總有一兩單,死唔斷氣
多得個巴士戇鳩總統
東京今日死11個到底係仲有好多隱形患者定真係多老人中易死呢但之前話東京都唔少確診係20-40代

日本老人家肥既唔算多,唔會好似歐美死咁多既應該
80歲以上超過11%成亡率
60歲以下死亡率就非常低
無可能
果然係歐美好少少就到南美爆大鑊
Mexico belongs to North America and it is worsening rapidly. Now it iis re-opening, so it will be even worse later.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞