【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
扮得幾似
根本genetic 唔係班monkeys 諗得咁簡單
Agger 尤其極權國家
原來咁多巴打唔知李顯龍有白化仔

善惡到頭終有報
坡佬話淡馬錫係大陸想整個小新加坡點知俾其他發展商係隔離 copy and paste 結果輸撚左好多錢
優生學諗下都知無用,望一望香港幾多醫生係白癡就知結果

文化同教養永遠緊要過gene
因為嗰個仔佢哋同佢好疏離
仲有Russia好多地方(e.g. Siberia)都冇咩人住
Tankie
左仔
出嚟protest嘅Trump supporters喺知道佢哋畀連登仔label做左膠之後會有咩反應呢
愛爾蘭都係咁
唔少tankie都係覺得強國同俄羅斯係比西方媒體污名化咗,實際上係烏托邦嚟I mean,呢啲國家d policy點都會有啲可取之處嘅,西方媒體係有啲bias嘅,但咁唔代表俄羅斯同強國係utopia囉諗嘢可唔可以唔好咁二極分化

不過呢班人喺左派入面基本上都係vocal minority,所以唔使太擔心而且比起小粉紅,佢哋因為成長環境個批判性思維會強好多,所以叫醒佢哋都會容易好多
其實要叫醒佢 最好就係送佢哋去支那 住番357年 咩都醒
True,之前有個youtuber都係咁
人性如此 未仆過街唔會知痛
之前係YouTube 搵到條片係外國人同個黑人美國大學生傾中國野(佢地都係住中國既,一個住深圳而黑人係中國做交流生)
之後講64冇問題呀,你睇下依加個發展又電動車起野又快,點點點
睇到呢D我就已經上一頁,真係CLS,講緊係黑人美國大學生竟然認同64換取咩經濟起飛真心痴撚線
枉佢祖先幫佢打南北戰爭 
唔使祖先,佢阿爺阿嫲如無意外應該係civil rights movement participants,畀佢哋聽到個孫咁講應該真係會吐血
屌 New Jersey 冇好過
希望我記錯,總之唔係64都係話關於限制自己自由而換取經濟發展
蠢唔蠢係唔關學歷事
清潔工可以係蠢人 鋪頭老闆可以係蠢人 醫生律師都可以係蠢人
俄國(俄佬極右)同以色列(親俄既以色列個右膠邪教)會扮睇唔到
ptt台灣鄉民(八掛版)整體意見:
新加坡是一個種族滅絕新加坡外勞的極右法西斯主義国家
Nazipore
俄國(俄佬極右)同以色列(親俄既以色列個右膠邪教https://www.thenewslens.com/article/133816 )會扮睇唔到,俄國同以色列自己極右就得,人地正常右翼就批鬥人地同笑人地係neo-nazi

俄國同以色列(以上既極右猶太邪教教徒)成日追住烏克蘭、波蘭同波羅的海三國黎屌,痴撚線,人地烏克蘭、波蘭同波羅的海三國係正常右翼歐洲國家(波蘭同三小國係歐盟同北約)都要俾俄佬同異端以色列人批鬥
又一城 = 支那坡場(蟔警個格同支那坡dna太夾)
不過優生學好肯定係失敗學說
本身乜嘢係不良基因已經係好難界定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞