【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
聽日反彈
17 new cases in Tajikistan

Coronavirus Cases: 32
Deaths: 0
Recovered: 0

Now, Tajikistan si really reporting the cases.

腦魔大洗版
Malaysia + 105 cases and 116 recovered - - > 6176 cases and 4326 recovered
Russia +9623 cases
哇屌
大碌
爭啲5位數
到底俄佬搞乜鬼
白人啲衞生習慣都係一擔擔
Catching USA.
Russia should be at least No. 2 in the world.
俄羅斯聽日應該加Over 10K
but the positive ratio and death rate are way way way below US
嚇鬼死人一炮過差唔多一萬
但俄羅斯個人口少美國一截,人口密度更係低好多咁都上到第二就真係
公道D講句, 隔離包頭國唔撚驗由得D人自生自滅+地方大人口密度低個數字先咁低啫
印尼爪哇密度都唔低
人口密度唔可以作準
個個都咁有錢住到house咩

streetview一吓就會知道戰鬥民族嘅都市有好多apartment
咁無資源去驗咪唔報囉
D包頭做嘢好求其㗎
俄佬一日做20萬test
睇返佢檢測人數咁高,其實都係好事,反正都已被感染,冇得當呢班人唔存在,快快手驗晒出黎,總好過繼續於社區傳俾人,長遠睇佢同美國、仲有幾個歐洲大國唔會最大鑊,最大鑊係高人口二、三世界國家,例如印度、中國、印尼、巴基斯坦,仲有非洲.... 呢類國家唔係選擇隱瞞疫情,就係唔驗當冇!至係長遠對世界最大影響,當歐美大國成功控制疫情,都唔知封唔封佢地好!
一日一萬不是夢
新單日新高 不過好似話test得多
394萬Test
12.4萬confirmed……
OK la
好多蘇聯時代公屋,仲逼過香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞