【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
得你一個眾人皆醉我獨醒
爐都冇人同你圍返去自己一個打飛機啦你
呢句說話就啱聽啦 事實還事實
醫護唔夠裝備 呼吸機 病房 傳染病醫院 隔離地方都係因素
你自己作既data點討論?
崩左既意大利西班牙死亡率幾多?0.5?
條on9好撚煩阻鳩住我追post
咁得閒逐個post負皮
仲係唔明

睇多十次消化下先 好認真好認真
睇多幾次 運用你的腦部組織下先
流感有針有藥呀
呢隻武肺始終新野
唔係唔明
係唔同意
講起變種 我反而擔心南美 非洲會唔會再一次變種
Please block those people and spend your time to discuss some useful topics, such as,what we should do when the Chinese pupils come to the schools in Hong Kong.
原來俄佬PM都中咗招
單係紐約州都30萬人確診感染啊 崩唔崩潰啊?成個意大利都冇咁多

仲冇人敢覆我駁我呢句 選擇性覆
On9仔我唔block
淨係block五毛個list已經好長
係 普京
仲要臨床test取消埋
等疫苗吧
係廢事駁你NY state個醫療系統又唔係意大利果個
唔係apple to apple都拎黎比
仲覺得自己好醒咁
條友又話走
死唔斷氣
藥廠份報告話
瑞德西韋只係令好得番嘅人會快好咗
但死亡率一樣咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞