【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
好似話份form仲要勁少位填
同港共差唔多 極度官僚又唔與時並進
老人政治想進化都唔得
不過都係怪D日本年青人自己唔肯從政
日本年青人算唔算好食好住
Monkeypore
有d過得都幾辛苦 特別追夢嗰班要捱
但正常打份pt應該都餓唔死
香港
1,683 new cases and 45 new deaths in Iran

Coronavirus Cases: 109,286
Deaths: 6,685
Recovered: 87,422

Very stable fake data.
Copy from another post:

1,103 new cases in Qatar

Coronavirus Cases: 23,623
Deaths: 14
Recovered: 2,840

Stay at the peak.
Spain +3480 cases & 123 deaths & 1407 recovered - - > 268143 cases & 26744 deaths & 177847 recovered

Kuwait +598 cases & 7 deaths - - > 9286 cases & 65 deaths

Czech Republic +13 cases & 1 death - - > 8136 cases & 281 deaths
仲有非洲,中東的窮國,南美
真係諗起都覺得果度d人好可憐。。。。
本身食物都唔夠,又愛滋又伊波拉病毒,而家再黎武漢肺炎。

果班仆街食蝙蝠,食野味,將愛滋病基因加入沙士病毒中的支那人,將害死數以百萬計,甚至上億人

真係作孽!
印度準備開翻火車
全球死亡率(累計死亡 / 感染人數)
3月16日:3.84%
3月21日:4.14%
3月26日:4.50%
4月1日:4.97%
4月6日:5.47%
4月11日:6.05%
4月16日:6.48%
4月21日:6.86%
4月26日:6.98%
5月1日:7.05%
5月6日:6.91%
5月11日:6.75%
3,877 new cases and 210 new deaths in the United Kingdom

Coronavirus Cases: 223,060
Deaths: 32,065
Recovered: N/A

Just able to keep the 3rd position. However, Russia will overtake UK tomorrow.
提一提大家

黃色暴雨警告信號生效咗

記得收衫

樓主上
我唔覺假
佢地真係有封城+口罩
況且做假有咩好處
至少真過支那
非洲得65k cases+2k death only
我覺得到今日仲做假根本冇好處
No money to buy test kits
除左尼日尼亞驗得2k有啲on9
其他都冇乜問題啦
況且非洲唔著重人權+肯戴罩+整體人口年輕
真係唔擔心
仲有非洲,中東的窮國,南美
真係諗起都覺得果度d人好可憐。。。。
本身食物都唔夠,又愛滋又伊波拉病毒,而家再黎武漢肺炎。

果班仆街食蝙蝠,食野味,將愛滋病基因加入沙士病毒中的支那人,將害死數以百萬計,甚至上億人

真係作孽!
非洲得65k cases+2k death only
No money to buy test kits
除左尼日尼亞驗得2k有啲on9
其他都冇乜問題啦
況且非洲唔著重人權可以封城+肯戴罩+整體人口年輕
真係唔擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞