【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區07

4506 回覆
22 Like 4 Dislike
一開頭又叫人唔好咁衝動
點知講兩講又大字又紅字
仲係駁唔到 冇論點
拉專家落水幫自己維護
仲做緊文盲
唔同意你就文盲?
見到你地太冇腦冇咩耐性 又唔明人地講乜又要吠
I know the report long ago. First of all, the false positive rate of antibody tests is rather high.
Secondly, trhe most important thiing is

The data 残念焼売 provided is completely wrong!
残念焼売 used the wrong data to misleading people.

係駁唔到喎
我都解釋唔到點解你講到咁少事
但全世界要封關封城,世衛又要宣佈大流行
咁唯一解釋係你仲專業過全世界專家同衛生部門啫
唔係應該高興咩

Why don't you go to hell first.
Block you!

唔同意你觀點就鬧人冇腦
仲好意思話人兒登仔
之前就屌咪信支衛 而家就拎支衛打飛機

全世界好多地方夠準備重啟經濟啦 歐洲大把地方已經放寛解封你唔講?講緊每日仲有幾百至幾千單喎

睇住黎啦 慢慢全世界都知咁樣封落去唔係辦法

等你有論點再搬人出黎啦
你邊度得出0.5%?
咪話你專業過佢哋囉
講咗三次啦
駛唔駛我學你大字紅字你先明呀

Just a flu? but the 1918 Spanish flu has killed 50 million people.
唔好同我講
同嗰個專業過全世界嘅專家講
果然面對唔到真話
呢個世界唔係以前咁多戰爭 咁多病 一個黑死病、流感可以殺左過千萬人
而家世界人口隨時過1000億 到時唔係一齊死?

讀多啲歷史與哲學先啦
自己唔識search黎搵架?上面貼埋link
全世界衛生部門=世衛?
邊個先係文盲?
封落去唔係辦法唔代表個病唔得人驚
典型邏輯茂誤
仲係駁唔到 可憐
搬專家出黎想維護自尊
對住你呢個專業過全世界嘅專家
我一早冇晒自尊心啦
點及得你咁專業喎
鬼唔知 so what?
就係知以前流感死咁多人先講
唔係以前死左咁多人 人口泛濫 而家全球人類一齊滅亡
推算嚟炸喎
實際死咗嘅人唔計?
連人地邏輯都唔明話人錯

ug時logic A sorry
仲係駁唔到
學吓你大字先
咪話左駁唔到囉
乜你咁長氣架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞