加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
加泰閪我屌你老母
加泰集會不代表香港示威者
搞好自己先啦
幫你都幫新彊先喇 一樣比中共攪你唔撚幫新彊? 唔好成日諗住自己係世界中心喇自己都未攪掂自己
我好想連仔 del 晒所有同加泰集會有關嘅 post
仲有乜野好屌啊d 人
如果冇美國
香港 612已經輸咗
文宣重點

1. 呼籲西班牙政府和平處理加泰示威;

2. 譴責西班牙警察暴力對待示威者;

3. 沒有人應該單因政見而被判監。
612係我地自己衝返嚟架wo
你地真係好威好叻好有國際視野
我撐你
加油,你代表晒所有香港人對加泰立場
?????????????
612係自己衝架喎
加泰post不推文回覆,各位要冷處理

另外唔該唔好咁偽善,新疆西藏人年咁多比中共殘害
又唔見你入紙?

冷處理
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

係呀,我知我地講近廢話,但前線的確需要支援
https://lihkg.com/thread/1655137/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
你估政府真是怕你衝?

怕美國個人權法案咋
你估政府真是怕你衝?

怕美國個人權法案咋
支持
憑良心講,樓主你如果真心既而非5毛,我都祝你更早死全家。
你d咁既智商無謂害到同路人。

美國最撚幫香港既議員之一開哂聲提水唔好on9。
成班五毛水軍起勢支持要參加,

連班死黑警都任你去,
你同我講無伏,
你都係自盡啦,
你第一次幫過手唔代表你本身都唔係鬼。
只係你潛得比班5毛更深。
你係咪確保到真係純粹呢3個POINT先
宜家又話加獨旗又盛 報咗上新聞好麻煩
劉穎匡出黎回應啦 咁多人都反對你申請完就縮番入個閪度咩意思呀 手足比左咁多建議你冇腦定冇眼睇唔到呀? 定係你唔想認自己蠢連咁簡單都諗唔到呀
一開頭唔做一件半件好事,點潛得更深呃鳩你班低智商?
好心你咪撚過份解讀啦 場運動一直都有嘢做緊
唔撚係反咗呢個集會 = 無做過嘢等人救
唔支持 唔撚去
去集會果班,唔代表全香港,就好似撐警集會咁,都唔係代表全香港。想去就去,唔想去咪唔好去,反而覺得大家post多d點解要支持/反對個集會既post,比大家自行決定會更加好。
最後,集會無可能影響我地既初衷,去既只係聲援佢地為自由所做既事,唔係聲援加獨。

勿忘初心,方得始終
光復香港,時代革命
五大訴求,缺一不可
不自由,毋寧死。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞