加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
你哋班偽善撚,自大撚

西班牙係歐豬國家,經濟實力好弱,歐盟都唔會聽佢支笛啦

按你哋嘅邏輯,美國冇義務幫香港,英國嘅義務亦可以解釋話喺回歸後就冇咗。如果係咁,國際戰線就唔會咁成功啦
為民主同公義都可以係為自己利益
藍唔支持民主公義係因為佢地短視
但佢地成功左,就對上兩頁你已經見到有班比人帶風向
一味就話急住搞,但自己都唔知自己急黎為咩
反而人地講得出點解要唔好咁急,同唔同意都好,起碼有個原因
一味急急急個班,連原因都無個
冇叫人急呀 係屌鳩你哋為咗so called外國勢力支持爭住割呀
上次為咗佢休息
今次為咗佢割加泰
下次係咪割埋缺一不可呀
屌你哋自己爭取緊啲咩都忘撚記晒
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
宣傳到呢3點就係
最怕未開始就黑警開波 冇時間闡述立場
唔知點解成日都有班人係到衝出嚟做d佢自己覺得有意義嘅事仲想人幫佢手

萬一件事唔係預期咁發展你負唔負得起個責任?
啱,尤其是嗰三點要大力強調
push
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
支持
點解要急住係呢幾日搞?

跟住1堆 P牌係度撐

過多陣搞得唔得呀?香港自己都未搞得掂 仲要整新戰線 分分鐘會 disconnect埋美國佬
唔會為左加泰而冒被捕風險
其實唔支持可以唔去,人數就係證明市民意見
只要唔係騎劫食人血饅頭,其實唔應該咁大反應
你都識得講屈啦屌你老母咁我哋呢一場運動嘅訴求係唔係港獨啊傻閪,話你條賤種畜生蠢唔撚係無原因
已經4個月 大家真係當中共同黑警 人頭豬腦 唔識夠分化 唔識搵幾百幾千個五毛三毛 係網絡度帶風向

加泰要搞 真係笑死人
美國都唔支持 死都要搞

不如支持中國民主獨立 脫離共黨啦
唔好講每年64 而家情況唔同哂
點解唔而家搞結束一黨專政?
咪係,同樣嘅問題根本好多地方都有,要搞就開地圖炮,淨搞加泰根本係鬼
搞個支持集會但

講乜9
g持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞