加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
我反對出席,
理撚得你咩理由,
加泰依家係要爭取獨立,
屌你,
咁點解唔聲援,
全部爭取獨立的地區?

俄羅斯車臣,
英國北愛爾蘭,
中國西藏

我支持活動,係因為我諗到好處,不過見好多人唔認同個活動,樓主應該將文宣做好同大家解下先好!另外第二點,佢地警察做得好專業冇過度武力,比起黑警差好遠!至於加泰獨立方面,我地應該呼籲西班牙釋放政治犯好好商量路向!如果唔係有可能好多人唔會去,如果岩聽請樓主考慮更改!
因為個集會就係三毛搞出來想大家中伏
人地參考香港個模式想引起國際關注
但係國際無理佢,你就衝入去做第一個
我想問人地無加價前有無stand with hong kong呀
我自己就唔會去

香港都未搞掂

重好多義士受緊

真係冇多餘心力理加泰
唔join. 就係咁簡單
以下開放討論
加油💪🏻
兄弟爬山
如果無既話你又唔聽意見
同7婆一樣,另一個共產黨
屌你
伊拉克行刑式開槍殺人
黎巴嫩 Wtaspp稅 都搞到大規劃示威
大把野搞
你姐係搞加泰
咩居心
見樓上好多人話連搞加泰集會都唔比,言論自由唔應該係咁個d人唔該你諗下

人地美國出到聲叫你唔好搞冷處理,你係要搞咁同送死有咩分別?你去得呢個集會人地就會assume左你支持加泰獨立,人地美國係同你有利益先支持你但你而家打返佢?你地個個做左大愛左膠唔識睇時勢?

唔係話你地係鬼,但香港真係好需要美國支持,大家打左咁耐拉左咁多個手足都唔想係呢個位臨門一腳係咪先?

你地都諗下香港啦,呢個差錯我地承受唔起架
自己既都未搞得踮,人地既對錯立場都未搞得清,貿貿然去聲援如果成件事係錯既話我地會失去好多支持,輸唔起阿
你真係當全世界同你一樣咁左膠
幾多人想騎劫個集會你又知唔知?
Popo批不反對通知書應該批得好開心
真係多撚謝哂
俾多個理由你,政府唔聽公投民意都係我地要撐嘅
點解唔大包圍?
加泰需要幫,咁其他地方呢?
香港唔系主權國
無辦法同當時支持獨立既美國相提並論
而且香港而家都自顧不暇

加泰獨立會嚴重影響歐盟生態
一個英國已經搞左幾年
再加一個加泰
歐盟分分鐘轉槍頭幫中共打返美國

如果美國唔支持香港
香港大局已定
死者變得毫無價值

重點唔系你講
咩主張
咩口號
咩義題

而系傳媒點報
黃媒好識做。比例唔多
紅媒有彈藥。比例超多
對家真系多謝你

運動落幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞