加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
問題係有無必要,同成本效益,一陣吃力不討好就無謂

香港人撐加泰同自己抗爭都可以混為一談?
ok
國際幫香港同台灣係因為佢地認為中共係共同敵人
但國際上除加泰外有邊個當西班牙係敵人?歐美當西班牙係盟友添
明白當中區別未?
咁多人質疑仲堅持要搞
咁我都堅持叫人唔好去
到時見
推到核爆
香港人權法案過左
你想攪咩都得

實在唔啱時候
遲D攪會好D
我地警黑合作, 天台射TG, 俾狗射盲眼就要通告天下集氣
你地警黑合作乜乜乜? Sorry, 我睇唔到
LBJ o係美國為錢踐踏人地freedom of speech? 抵屌
有人想撐加泰? They are uneducated on international affairs
Injustice anywhere is a threat to justice everywhere? 影響到我咪係law
依單嘢根本就好大分歧,支持同反對都好多,
利申:唔支持參與俾人屌
嘩我屌你老母有野就嗌香港人好叻輸出革命
要真係支持加泰就話冇美國佬支持不了
人地都唔係老奉要Stand with HongKong架

忍唔住手起咗你底,屌你鬼到
咁麻煩多文宣 plz
憑呢三點我buy你+1

但要報備俾Twitter 手足知,有定心理準備對抗對家抹黑
改做香港國際人權自由集會啦ching
五大訴求!缺一不可!
到時真係過唔到等睇你班柒頭同前手足割𥱊
不適當時候
做不適當的事情

相當可疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞