加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
你估香港唔出解放軍因為你香港人矜貴呀,有美帝、有關係法頂住咋,無嘅話,一早死曬啦

爭取到五大訴求,釋放義士之後,我話之你捐身家 獻埋條命支持加泰

爭取唔到香港嘅成功,你去集中營慢慢支持加泰啦

你而家泥菩薩渣,你當你係救世主呀

人權法係攬炒重要彈藥,美國支持亦都緊要

二千幾個手足被捕,有美國支持,贏到嘅話之你奶袋底,有咩差錯,邊個幫班被捕手足
利申冇去過64集會戰線咁多顧得幾多
啱呀 美國同中共一樣咁小氣 你做左佢唔鐘意既野就屌9你
幫香港一定係為正義 唔係為利益!
屌你老母講撚到你有綠卡咁
你請咁勁請到Sir入城未呀懵撚
我buy你
Bump
平時吹極端風個陣又唔見你班連登仔咁大愛
依家出黎講黑白是良知我dllm啦五毛
pish
g持
我係美國都想屌柒香港
呢頭高調支持話你和平同唔係搞獨立
個頭就亂裝修玩臨時政府宣言

依家仲自己衝去得罪成個歐盟去支持加泰
你唔走去撐北韓人解放,去天安門支持民主,你唔去就係自私撚
咁你咪撚去六四
呢個支持
你鐘意可以搞埋印尼㗎 無人阻你
加泰從來係香港既夢想指南
利申支持港獨 亦支持加泰獨立
你就係鬼DLLM
支持樓豬
助養計劃問題 哩間有無人被養育緊?
http://lih.kg/epcoaT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
加泰係牽涉到國際政治問題
同裝修差天共地
臨時政府單野仲未柒夠?
收皮啦 臨時政府宣言根本係做得啱
但執住人地一個外國人話唔鐘意 就立即收皮
美國撐你真係為左正義咩 為左利益咋傻9
樓主個post咪講咗點解要搞囉,睇清楚冇?到時柒咗你哋鍾意點屌都得啦,同路人大家都有相應默契,唔通人哋縮我又要屌人哋做乜縮?不如你講你係咪仇思達支持者算,係我就廢事再應你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞