加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
取消啦
不了
要搞就搞聲援埋其他國家啦
唔係淨係得加泰
到時成班鬼混入黎攪事
到時水洗到唔清
不了
咁多地方有人權警暴問題你唔撐
偏偏揀個搞獨立既加泰
目的好明顯

文宣做得再清晰,總有人接收資訊唔夠,之後亂下評論
我真係希望諗清楚先行呢步
明白你既用心,但英文可以改改嗎?HK-Catalonia Solidarity 一定會被中共利用抹黑香港既活動係港獨。可試改為Anti Police Burtality嗎?
到時魔警同中共請人入黎帶風向
人權法玩完 到時義士白白犧牲 魔警繼續乜都唔驚周圍摳人
到時中共多謝晒你地班撚樣

為左光環就夠 唔洗贏架啦
為左光環就夠
其他唔洗理
唔係好理解香港人自己都未顧好,我地犧牲咗幾多手足呀,點解要特登集會去表示撐加泰、幫加泰,而人家示威係因要獨立而起?
清條毛咩
到時港正同魔警搵成班人舉旗 同大嗌口號
佢地比小小錢就阻止人權法 義士全部白白犧牲
到時樓主有晒光環就夠 係唔係好開心呢
收皮啦,你話唔理?
其他人就係唔撚理你唔理
場運動就係俾你的「面子」搞死
到時港共搵一堆人舉旗嗌口號 佢地就贏
繼續要光環啦
至緊要光環
義士死晒都唔緊要
不了不了

呢個情況自私少少啦,講緊香港啲手足拉嘅拉傷嘅傷

個個國家都係口交部講兩句,得美帝出黎撐

你依家走去打對台?你係咪戇鳩?
兄弟爬山,
屌你啦,
係講緊勇武、和理非。

你依家撐加泰,即撐獨立,
不如撐撚埋北愛啦好無!
你地班撚樣真係痴撚線
Solomon: 講到明唔好connect 加泰 你係咪唔識政治
https://lih.kg/1669907

Connect 完死左,全香港人條命就係你地害既,freedom fighter 都要識玩政治傢
push
你唔講無人知 文宣啦
多謝樓主搞散場運動,中共實好多謝你
支持樓主繼續搞
唔好當人condom仔

人唔駛多 大家柴娃娃影張相支持下

連燈財經台出身
連燈仔話乜 做相反好難會輸
問題係家下係connect 美國的重要時間 你拎住支加泰旗會被五毛無限上岡 被位對方入 已經唔係個集會清唔清晰既問題 場運動係可以一個失誤玩完

你要spread 個三個觀點 可以網上spread
用集會形式會被人騎劫
咁抽走加泰你果三點都無變過㗎
改做全球反警暴咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞