加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
樓主唔使理啲01分化屌鬼,你做得啱
Exact7ly,搞衰咗場運動就一句良心要幾百萬人同你陪葬,呢d又係乜春良心

加泰呢個風根本好撚鬼
自從美國高調支持香港我地就一路唱反調
人地讚你和平示威我地就去暴力升級
人地幫你爭取民主你去玩臨時政府宣言
人地講到明唔支持加泰獨立你去搞個集會聲援
裝修完starbucks今日仲有人帶風裝apple

對家五毛依家擺撚明係針住條國際戰線想玩死人權法
中共講點同,佢不嬲砌生豬肉
亦都唔係擔心中共
on9 依加黎節外生枝
不過兄弟爬山
你自己要搞搞飽佢
你唔好搞到個法案就得
我自己就覺得個集會得啖笑
自己都搞唔掂仲話支持加泰
最大獲係加泰美國都唔支持
你咁想因為道德用大家辛苦爭取返黎既野賭一鋪都冇計
譴責警暴都可以spin到咁遠 高能
屌成個連登已經俾01 飯民打手滲透晒講乜都冇用等Binc
的確會 人就係咁矛盾 依家西方國家支持香港人既原因憎中國知道共產黨衰
你問歐洲人可能十個有九個都撐香港 但只得極少人會撐加泰
依一刻我會比較想要歐盟支持多過加泰人支持
其實唔認同嘅咪唔好去,又唔係有大台,呢個集會又唔係代表你,夠有香港人搞撐警集會,又會唔會影響人權法?
有幾個on9大聲叫支持加泰獨立就收得皮
美國出份聲明保平安咋
你遊埋行寄埋錢比加泰 美國都唔會理啦

加泰關美國撚事咩
只要文宣做得好 唔反對搞
但樓主一定一定一定要確保有足夠文宣表達立場

同埋 只要人地問你 支唔支持加泰獨立
你答咩都死
所以請樓主諗多少少
發夢仲見到連登有人吹風洗版推po 已經知咩事啦屌
out係講緊都已經冇人講。。。
子彈論從來都唔正確

中共要鎮壓一早就出咗手
洗拖到70周年閱兵俾popo搶風頭?
中共定性顏色革命嗰刻開始就唔再需要理由同子彈

而外國 依加食住個反華反共浪潮
全球反共最前線嘅香港唔會隨便失去支持
又或者咁講
鬼佬都唔會隨便放棄香港呢隻好棋

再者跟樓主個講法去宣傳完全合乎情理
下下驚送子彈 就係唔敢幫手spin 唔敢幫手宣傳 唔敢行出comfort zone一步
就係過去30年民主回歸派原地踏步嘅主因
屈人飯民,起下你底都知你咩事啦
真手足會日撚日屌手足架咩
你想聲援嗰啲地區咪你去搞囉,人哋唔想搞唔得?老憑?
係唔啱聽嘅就係鬼深黃傻粉
你唔可以排除 失去美國支持係一個可能結果
好少人好似你咁清晰
你老母就鬼
飯民01手成日打稻草人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞