加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
邀請西班牙人到場演港 邀請西班牙政府人員接信
睇完話咩得罪歐美個個post真係忍唔住笑
我會出 亦都撐搞手
推推推推推推推推推
權力屬於人民 main point
對於加泰是否獨立,我地唔會、亦唔應該有立場。因為呢個係加泰人既事,唔到外人插手。但我地香港人一定會堅持捍衛人權、自由等普世價值。

如果你都認同呢啲價值,又同意我地需要清楚表明立場,咁今次聲援加泰集會,你就更加應該參加。

agger
你老味真係以為美國睇你twitter 先知香港發生咩事 ,因為連登先會發起人權法案
就黎香港人屙篤屎都影響法案
有目標,唔係鳩搞,支持
我都覺 近排除咗加泰 仲有智利 敘利亞 等其他進行緊民主運動嘅國家 可以聲援埋 反警暴極權
以為真係鍵盤戰天下
我接受呢三點,推推推
全球反華會因為你支持人地有法治,拒絕警暴就投反對
依家邊個美國議員投反對都會引起民憤話佢比支那收買,連登仔以為集個會美國佬會投反對
支持!
btw劉生下次唔好呢啲時侯開post ok?
5毛時段黎
下次可唔可以搞埋黃背心
佢地都支持左我地好耐
thanks!
問題係你搞左,全世界會唔會當我地connect左
你不如開post解釋下加泰政治環境先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞