加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
點解之前印尼有警暴唔搞集會?

點解之前南蘇丹有警暴唔搞集會?

要歐美有警暴先搞集會?
好又搞唔好又搞
自己都未搞掂又想踩人地舊屎
幫你計下條數啦
1%機會賺1%
90%機會蝕10%
其實知你唔係鬼,係蠢啫
集會睇黎一時三刻唔會取消,既然已經make左noise ,點解唔用盡佢?
大家去到現場舉其他同時示威緊爭取民主自由既國家既旗,connect 新疆西藏被打壓宗教,反極權赤納粹,反警暴。
點解唔去,唔去咪比人代表左?支持踩場。
不了
劉穎匡你依家係攞緊全香港人七百萬人既性命同前途去玩,仲有香港人世世代代既將來
你條撚樣如果唔係共諜,點解你要做啲咁自撚私,百害而無一利既野?依個集會潛在風險大家講到口臭,但係好處呢?有乜撚野好處呀??
你話你唔係支持加獨,知唔知咩叫瓜田李下?大班藍絲只係支持警察嚴正執法,佢地支持既野無錯架,你又屌?因為警察依家就係唔撚執法呀嘛,正如加泰依家要既就係獨立呀,你支持佢就係支持獨立呀屌你老母

如果運動出咩差錯,林奠要落十九層地獄,你條撚樣會落第二十層,屌你老母
藍絲最叻,以偏蓋全
香港自己都未顧掂
理埋人地嗰份做咩啫
依家仲要俾哂位支共將加泰獨立同港獨掛勾
顧掂自己先
收手啦好嗎?
咁大爭議咪唔好搞
加泰真係支線既支線支線黎
成個集會都係focus 加泰
跟住同世界講 "呀我唔係撐佢地獨立 只係抗警暴"
你覺得人地會信咩 至少你有冇能力去令每一個外媒同外國人覺得你真係抗警暴而唔係撐獨立
你係抗警暴就唔好淨係抗加泰
印尼女記者?
FA爆眼女仔?
新疆?
咁多野比你去搞集會 你唔搞
走去搞個敏感topic.
總之唔好將加泰帶入香港到呀
人地係要獨立
美國幫我地係因為我地要democracy 同埋 受中共渣壓
唔好搞啦外國人只會focus係集會但唔會理解到你想表達咩
一陣比鬼帶風向影響國際綫就真係gg
民族自決乃國際人權公約第一條第一句:
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援Catalonia。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞