加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
香港人,反抗!
之前話裝修私了難睇美國大佬唔想見到etc
咪又係過咗眾議院冇人反對
同埋西班牙算老幾呀 歐豬五國 累唔死歐盟已經偷笑但就造就各國疑歐派掘起
我地連獨立宣言都出埋
全世界割左未?
衝立會話成立臨時政府個時又唔見你地彈出黎?
縮返入你老母個閪啦
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
香港人,反抗!
香港人,反抗!
覺得搞完會即刻比人割嘅睇下依篇:

搞加泰集會嘅後果,其實兩句就講完
https://lih.kg/1668094
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
有明確原因的集會,支持
01死全家
好多五毛
但香港支持加泰,根本唔撚會破壞到美國係香港既利益

你一日講唔出個集會點樣阻美國佬搵著數,一日都解釋唔到點解美國佬會反對我地支持加泰!!!唔好野野話美國佬做咩我地就做咩,全撚部都係一盤生意黎架咋!
原意係好
但現階段我唔想節外生枝
我現今大前題係為死去 受傷 被捕既手足 同香港 為先
唔係話一定會影響美國取態
但即使1%影響 我都唔想搏

不如咁講啦 單單講依個POST個正負皮
有1/3人反對 點解仲要做D有機會分化我地自己友既事

我唔會話你係鬼 我都相信你唔係
但你做緊既的確令到一班光復香港既手足
有1/3人意見大不同

利申: 我仲要唔小心禁左正評
Push
要好好宣傳個目的 好似冇咩人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞