加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
我第三次講
呢張係假文宣
有人轉貼假文宣
我諗你要講好多次
都無乜人宣傳真文宣
你見到都幫下手
我停左文宣channel果面架啦
但條友去唔同公海出post我阻唔到咁多
香港處境仲水深火熱過加泰
人地都唔會專登搞個集會撐香港
我地就因為一支旗一個牌去做啲高風險既事情
我望唔透
點解絕對冇回報,只有風險嘅嘢都要格硬做..?
我都睇唔透
老實講 你反抗緊共產黨 我亦睇唔到將來會有咩回報除非係識支爆
又唔一定既

可能西班牙政府經我地感化後會俾加泰公投呢
跟住聯手一齊打7中共

又可能開口屌香港人多事
表態支持中共 歐盟割列
全世界歸邊 ww3正式開戰

最大機會咪就係當睇唔到 沉默 口交部單機

Btw 個集會有無申請?
同口交部connect埋啦 天才
[加泰集會] 華春瑩: 西方「撐港不撐加泰」是 自私、虛偽,害人終會害己
https://lih.kg/1668836
咁我地起碼係為緊自己屋企嘛...
只要成個集會係focus喺警暴同爭取人權自由上面,
同埋活動前後嘅文宣解釋清楚,
其實個集會係冇咩問題

光復香港 時代革命 五大訴求 缺一不可
1024 香港加泰人權自由集會 遮打見
外國點解要幫你屋企
Catalonia的運動主張係獨立
就算你講左冇立場
點都會係某程度上同支持加泰獨立link埋一齊
如果講人權 自由 警暴
點解唔加埋Uyghur Tibet 落去 (應該一早要搞啦)
改主題做國際人權 自由 警暴集會會好好多
美國佬我唔擔心
但仲有其他人會遊說歐洲國家搞Magnitsky Act
國際戰線手足嘅遊說工作會更辛苦
你up乜....我理解唔到
你問我地點解咁少勝算都要反共嘛
咪話為咗自己 為咗香港 為咗下一代囉
外國點解要幫香港?利益關係囉
不如放棄搞 太高風險 太多變數
會有很多西人想支持,文宣多些英文,多推Twitter please.
然後又有班比人帶風向
有 批左
斤斤計較,到人地唔撐嗰陣唔好喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞