加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
Pushhhhh
連登早已鬼多過人
你咪一樣答唔出有冇議員轉軚反對條act
有搞手搞集會 嗰邊亦如火如荼 咪搞囉
你咪又畀唔到理由點解唔可以照搞一定要之後先
不如索性咪搞啦咪走去connect人哋啦好冇呀
拉 咪撚去 搞死場革命架

[FCed]加泰集會搞手為籌錢搵食,推香港落火坑
https://lih.kg/1667735

加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局
https://lih.kg/1668032
英國係本身有義務啊傻鳩 我哋香港本身有冇義務去支持加泰呀?
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
愛自由,愛和平
Morey講完支持香港咪比人屈港獨囉
哦照你logic,其實外國人都係唔好撐香港會好啲
廢事比支那人聯想到港獨,得罪中國就唔好啦

誠實少少講自己係自私咪得囉
手足好波

HK stands with Catalonia
五大訴求先係呢場運動嘅主旨
冇講過要獨立
全世界都知
加泰係要獨立
你仲要撐
上次臨時政府已經柒過一次
好在有所羅門幫兜

一係學樓上話
叫國際人權集會開地圖炮
有人搞又如火如荼就要搞
其實答黎答去都答唔出點解要咁急,咁你都唔知自己急黎為咩,但就叫人急急急
叫國際人權集會
開地圖炮
唔支持
最基本上香港自己訴求都未達成
唔應該對其他議題表態
因為咁會令立場更複雜 控制唔到
而且唔會因為咁令香港人對運動既態度持續落去
拎既可能唔係光環 係暗環
你講咩9呀
支持
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
多得樓主,我哋2千幾個烈士就係咁俾你出賣咗
岩,即去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞