加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
蘇格蘭都想搞獨立喎,
係咪又支持?
咁樣搞只會仆直
點解要focus加泰先
智利死左幾個人已經
柒夠未?要藉口大撚把,次次集會遊行都有人舉港獨旗,你有冇落場去打死佢地?定係留喺屋企涼住冷氣開live指點天下?
咁點解你只搞集會聲援加泰!? 維吾爾族、西藏、印尼都有暴政...

維吾爾族同西藏人務死係境內都有為香港人發聲,又唔見你搞個集會聲援返佢地!?

樓主搞呢個集會好奇怪lor~
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
傻仔,美國都係利益行先
到場支持
咪係,襯未開取消佢算啦。
正一腦裝屎
支持 立場清晰 係五毛睇唔到
搞呢個對香港有咩benefit?
講出黎聽下
咁我都唔覺得外國人stand with hk 有乜benefit wo

呢個係對正義既追求
All peoples have the right of self-determination.
不可撐獨立
呢個是原罪
可以著巴塞波衫出席!
咁你點解唔直接奶共
仲大利益喎而家
問題係 我知你唔係想撐獨立
不過我地香港不嬲都係要靠外國make noise
咁樣搞只係會比人個第一印象係你撐獨立 人地到時想幫都幫唔到你
何況 幫你都係覺我你有用先幫 唔撚通真係想幫你拎到所謂自由咩

如果真係搞 你文宣會唔會攸得搞好搞多? 而家大撚把人仲未開twitter account幫手like同retweet啦
咁外國有無人stand with 加泰獨立?
同佢地講都曬鳩氣
呢個世界就係有利益先理你架啦屌
咁外國人stand 唔stand with 人權?

樓主個集會目的講得好清楚 不過五毛係唔會睇到

同支持香港=支持港獨一樣
一向都係
美國撐香港係等地俾位美國入
而美國正好要機會去打擊支共
一個全世界國家都唔撐既加獨
香港有班左膠先己衝埋去企邊
On9中既極致
世柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞