加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
唔會去全連登全香港人明你又點 對家會抹黑變相令我地國際線愈黎愈難打 如果你目的係咁點解唔係搞抗全球警暴集會 智利印尼都有警暴問題 點解要focus係加泰 鬼到咁仲要成班p牌衝出黎支持
普世價值
加油
但我唔去
你個P牌含室剷
香港都未搞掂
走去理人
DLLM非洲日日都打扙你唔去理
呢個post好多阿sir想帶風向
咁你又答我吖,成日chur住啲手足

點解智利都有警暴唔聲援?

點解台灣真正幫撚咗我地咁多10.10都冇集會過?

點解新疆有共同敵人你地班人權撚又扮睇唔到?

點解法倫功成日幫我地拎不反又唔感謝人!

點解加泰淨係舉過一次旗就要動員集會,仲要揀星期日?
成日叫人再攪,你地都攪咗星期日點再攪,專登分散啲人?
點解唔肯改主題聲援全球反警暴包埋加泰?一話改就有出名5毛屌人自私?想問自私個位係邊?因為破壞咗五毛計劃?
一定要攪個俾位人入嘅加泰,仲咁多出名阿sir五毛推,帶風向?

唔講以為加泰派人過嚟幫我地,原來係淨係舉過一次一支旗!
咁點解釋搞手死都唔肯將主題放大

搞手大義凜然標榜三大重點
既然係普世價值, 抗警暴抗政治檢控既點解唔聲援埋其他國家, 反而淨係聲援搞緊獨立既加泰?

搞手解釋唔到, 你亦唔會解釋得到

你問linkage?

我喺度答你

加泰本身喺國際上就係等於獨立勢力

香港搞聲援, 你特別標榜個三個重點都好

你無可能徹底地將加泰獨立呢樣野分割出黎

無論以咩形式支持加泰都好, 佢地要獨立係必然掛鉤. 就算你講明對佢地獨立無立場都好, 你都會變相支持左

為防被spin, 所以主題一定要放大, 抗警暴抗政治檢控就一齊聲援全球抗爭緊既地方

一句講曬就算加泰唔係搞緊獨立都無理由淨係聲援加泰. 抗警暴抗政治檢控係全球普世價值.
建議改做支持全球?
集會講到裝修,你訓醒未呀on9
支持樓主
笑死
佢只係舉過一次枝旗咋
冇為過香港遊行,唔講以為有咩大恩大德
集會主題擴闊多兩個國家又俾人話自私
明明理念一樣反警暴

台灣新疆法倫功韓國呢啲就真係幫過香港喇!
冇人為過佢地集會!人權撚就扮睇唔到

凌晨班出名五毛「一鋪過」係咁帶風向都知咩事啦
dllm 你自己起下樓主底先講野 唔好衝出來啦
又要俾警察打、又要食TG、食指彈、又要坐監、殘廢死人都有等等,都可以唔計好處?你諗清楚未?勞師動眾遊行集會點解唔做最有效益的事情?我唔反對支持加泰,問題係香港目前水深火熱如果行差踏錯,最擔心失去國際支持,一輸就世代為奴,準備提前一國一制啦!
推, 又有人開post 互屌
冇曬hk01
支持樓豬
唔好理連登啲五毛
加泰集會係完全唔合理, 入黎駁我
https://lih.kg/1668931
呢張文宣會唔會太撚鬼?
講到明支持人哋獨立係咩事?

認同,不必限死加泰,而係全球為爭取自由民主而抗爭嘅地區/國家

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞